fbpx

Neckermann Reisen с широко портфолио за сезон 2023, България е представена със 140 хотела

Neckermann Reisen са се прицелили към голямо завръщане на германския пазар предстоящото лято, с разширяване на своето портфолио от почивки на къси и дълги разстояния в популярни дестинации. Известният бранд за пакетни ваканции, който турската компания Anex Tour купи от фалиралата Thomas Cook Group, стартира отново своята дейност през пролетта на 2022 година и генерира значителен брой резервации през първата си година, въпреки че данните за продажбите не са оповестени.

Neckermann Reisen, основана през 1963 г. от Йозеф Некерман, беше икона сред германските туроператори в продължение на десетилетия, предлагайки своите пакетни почивки под мотото „Neckermann macht’s möglich“ („Некерман прави възможно“). Марката стана част от Thomas Cook Group след сливането й с Condor (първоначално под името на групата „C&N“).

Тогава обаче не беше намерен купувач за германската компания майка с двете марки туроператори Neckermann и Thomas Cook. След това Anex грабна правата върху марката Neckermann, докато бившият акционер Fosun придоби правата върху марката Thomas Cook (както и хотелските марки Casa Cook и Cook’s Club) и стартира отново туроператора в Обединеното кралство в онлайн форма.

Сега Neckermann се надява да спечели от цялостното възстановяване на германския пазар с широко портфолио от оферти за лято 2023 г., особено за основния семеен сегмент. Важно е, че около половината от пакетните почивки на туроператора с включени полети за следващото лято могат да бъдат резервирани с ол инклузив пакет.

„Ние предлагаме ол инклузив почивки в много дестинации. Значително разширихме нашата оферта в това отношение, тъй като знаем колко важна е сигурността на финансовото планиране, особено за семействата“, обясни Карстен Бургман, ръководител на Neckermann Reisen.

По отношение на дестинациите, Neckermann се стреми да се утвърди отново като значим туроператор до Испания, като разшири програмата си до повече от 700 хотела. Това включва 270 хотела на Балеарските острови (195 на Майорка) и полети от 18 летища в Германия, както и четири в Австрия и две в Швейцария. Ключови партньори за полети до Испания са Condor и Eurowings.

В България Neckermann разшири програмата до 140 хотела, предимно в най-големите ни курорти Слънчев бряг и Златни пясъци. Повечето от местата за настаняване са на първа линия и са причислени към категория четири и пет звезди.

В съседна Гърция туроператорът е особено добре представен със 120 хотела на Крит, 150 хотела на Родос, 120 хотела на Кос и 60 хотела на Корфу. Освен това хотелското портфолио ще бъде разширено до Карпатос, Кефалония, Скиатос, Самос, Лесбос и континенталната част на Гърция. Има полети от 28 летища в Германия и съседните страни, включително с Condor, Eurowings, Aegean Airlines и Sundair.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]