fbpx

Полезно: Безплатна електронна книга на тема “Въвеждане на безконтакни технологии в хотелиерството”

Технологичната компания Alice пусна електронна книга, озаглавена “Post-COVID-19 Hotel Operations: How Technology Helps Deliver Contactless Hospitality with a Lean Staff” (Пост-COVID-19 Операции в хотела: Как технологията помага да се осигури безконтактно гостоприемство с малко персонал)

Книгата можете да изтеглите напълно безплатно тук.

Наръчникът има за цел да помогне на хотелиерите в прилагането на най-добрите практики за експлоатация на местата за настаняване, вследствие на пандемията, особено що се отнася до ролята на технологиите за улесняване на безконтактното гостоприемство.

Много хотели вече започнаха въвеждането на различни безконтактни услуги, като мобилно настаняване и регистрация, мобилни приложения за комуникация и подаване на информация към гостите и други.

„Хотелиерите се нуждаят от правилни насоки, здрава, гъвкава свързана платформа и дългосрочен технологичен партньор“, заяви Алекс Шашу, президент и съосновател на Alice.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]