fbpx

Иновативно: Компания предлага услуга за онлайн B2B разговори

От април 2020 г. SEA Company предлага на клиентите нова услуга – пакет за онлайн бизнес срещи, който се превърна в алтернатива на класическите бизнес разговори (sales calls), редовно организирани от хотели и авиокомпании по целия свят.

Същността на услугата е да организирате онлайн бизнес преговори с потенциални B2B клиенти по предварително уговорен график. Всеки от B2B клиентите преминава през предварителен подбор, за да отговаря точно на вида бизнес, според това какво може да предложи на хотелите, региона на присъствие и ценовата политика. Цената на пакета е почти наполовина от тази на класическите бизнес срещи, поради липсата на допълнителни пътни разходи за хотели и организатори.

„Сега е подходящото време за активни продажби и подписване на договори с нови B2B клиенти. Въпреки сериозния спад в туристическата индустрия, ние продължаваме да получаваме много заявки всеки ден и виждаме потенциално отложено търсене. Ние обаче вярваме, че бъдещето ще стои и зад тази услуга след пандемията, защото сериозните спестявания от разходите за придобиване на нов B2B клиент винаги ще привличат хотелиери, дори и в некризисно време “, каза Виталий Смайлов, изпълнителен директор на SEA Company.

В момента услугата за организиране на онлайн бизнес срещи е насочена към работа с B2B клиенти и гарантира на хотела или авиокомпанията,че ще се запознаят с 20 нови компании. В допълнение, развитието на услугата включва регионален формат (т.е. познанства с компании в региона, в който хотела работи)

Компанията има клиенти в над 20 страни по света. Повече информация може да намерите на https://sea-company.com/en/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Към момента нямаме други подобни статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]