fbpx

Google и Sabre създават първата технология за изкуствен интелект в туризма

Sabre Corporation, водещ доставчик на технологии и софтуер за световната туристическа индустрия, обяви днес, че ще си сътрудничи с Google за разработване на първата в отрасъла технологична платформа за изкуствен интелект (AI- artificial intelligence).

Sabre Travel AITM е технология, която ще използва най-модерните възможности на Google за изкуствен интелект и машинно обучение. Това ще позволи на клиентите на Sabre бързо да получат най-подходящото и персонализирано съдържание, което да отговори на нуждите на днешните пътници, и ще отвори значителни възможности за растеж на приходите и рентабилност на бизнеса. Saber планира да интегрира функционалността Saber Travel AI в своята гама от продукти в началото на 2021 година.

„Sabre Travel AI е пробив, който променя играта и ние сме горди да си партнираме с Google. Заедно нашите компании създават технологии, които са предназначени да преосмислят начина на управление на туристическия бизнес и да изграждат повторяеми, мащабируеми процеси, базирани на аналитически данни. Развитието на Sabre Travel AI бележи нов крайъгълен камък в нашата технологична трансформация и важна стъпка към реализирането на нашата персонализирана стратегия“, каза Сундар Нарасимхан, президент на Sabre Labs.

„Създавайки Saber Travel AI ние променяме нашата платформа и преминаваме към базирани на облак технологии, управлявани от данни, които могат да бъдат интегрирани в съществуващи и бъдещи продукти на Sabre. Комбинирайки инфраструктурата, изкуствения интелект и възможностите за машинно обучение на Google Cloud с дълбоката експертиза на Sabre за пътувания и туризъм, ние разработваме решения от трето поколение, които са по-интелигентни, по-бързи и по-рентабилни. Те ще бъдат първите по рода си в туризма“, добави той.

Тази иновация е предназначена да помогне на авиокомпаниите, агенциите, корпорациите, хотелите и други туристически компании да издигнат своите стратегии за ангажиране на клиенти и цифрови услуги на следващото ниво. Те ще могат да персонализират услугата, като предоставят на пътниците правилната оферта в точното време и по правилните канали. Това ще помогне да се увеличат конверсиите на продажбите и лоялността на потребителите.

Sabre и Google Cloud обединиха усилията си през януари 2020 г. Тяхното партньорство има за цел да измисли, разработи и внедри технологии, които ще насърчават туристическата екосистема.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]