fbpx

21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Днес в рубриката ни 21Hotels ще ви представим един модерен и удобен хотел в центъра на Сан Франциско, САЩ. Знаете, че високите технологии, иновациите и устойчивостта са в основата на 21Hotels. Насладете се на материала и разберете защо хотел Zetta попадна в полезрението ни за днескашния епизод!

Хотел Zetta, управляван от Viceroy Hotels and Resorts може да се похвали с ултра модерни стаи за гости, иновативни програми за здраве и уелнес и най-модерни технологични изживявания в сърцето на оживения квартал Сома в Сан Франциско.

116-стайният хотел Zetta е част от колекцията на Viceroy Hotel Group, която има за цел да внесе релакс в курортен сил, но в градски хотел. Това невероятно място за настаняване предоставя на своите гости забавен и интуитивен начин да общуват с хотела и технологиите, като в своите стаи предлагат гласови асистенти Amazon Alexa, захранвани от Volara.

32753c498e17f5f06c5ec4bbabb749a6 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Гостите могат да говорят команди, за да поръчат хотелска услуга директно от своите стаи, като “Алекса, какви са специалните предложения в ресторант Кавалиер?” или “Alexa, включи спортния канал ESPN.” Тези услуги за командване са улеснени от центъра за сигурна интеграция на Volara, който взаимодейства с платформата за обслужване на хотели ALICE и развлекателната платформа за гости MCOMS в хотел Zetta.

fbe5b1308bd0edb82edebe599783c63f 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

„Hotel Zetta е високотехнологичен хотел, който винаги търси нови и иновативни начини да достави изключително изживяване и опит, така че когато Volara се приближи до нас, ние бързо видяхме, че това е естествено приспособление. Не само устройството Alexa е интуитивно за гостите, но и ни позволява да отговаряме на заявки на гости веднага.“, каза генералният мениджър на Hotel Zetta Марк Бивор.

Хотел Zetta е вторият в портфолиото на Viceroy, използващ технологията Alexa, задвижвана от Volara. Viceroy Los Cabos активира гласовите комуникации с гости през януари 2019 г. И в двата имота днес разговорите с гостите могат да се управляват в реално време и да бъдат надеждно интегрирани в съществуващите хотелски технологии.

Кои са Volara?

Volara е доставчик на персонализирани гласови решения за индустрията на гостоприемството. Собственият софтуер на Volara създава хотелски бизнес инструмент, на върха на водещите интелигентни говорители и платформи за обработка на естествен език. За да научите повече за Volara, посетете volara.io.

479c46596229dcee959a8b960acd3325 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Хотел Zetta разполага с няколко типа стаи, като най-атрактивния е Well+Away room. Стаите за гости Well + Away са оборудвани с елементи от околната среда и удобства за перфектната почивка с най-добро качество, с акцент върху устойчивостта.

Тези стаи предлагат удобства като протеинови барове VitalBars (с безплатни закуски, които са предимно органични, местни, вегански и без глутен); екологични матраци, пречистватели за горещ и хладен въздух, ленти за медитация.

fa494f084dbae8cf3bc1b6c9565d1d1b 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Well+Away стаите в хотел Zetta са оборудвани и със свръхмодерен велоeргометър Peloton.

0f475360923c383ac8fa1f5b5a3f7200 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Устойчиви политики

Viceroy Hotels & Resorts се ангажира да се грижи за всички гости и земята. С хотели по целия свят, от буйни тропически гори до девствени плажове и исторически градове, те съзнателно използват практики, които помагат на заобикалящата среда да процъфтява и намалява отпечатъка върху света като цяло. Специализирани програми за устойчивост са целенасочено създадени, за да спестят ресурси, енергия и време.

Практики на хотел Zetta, част от Viceroy Hotels & Resorts, включват инсталиране на водни тела с малък поток, използване на енергийно ефективно осветление, рециклиране и компостиране и прилагане на екологични политики при закупуване на продукти и материали.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]