fbpx

21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Днес в рубриката ни 21Hotels ще ви представим един модерен и удобен хотел в центъра на Сан Франциско, САЩ. Знаете, че високите технологии, иновациите и устойчивостта са в основата на 21Hotels. Насладете се на материала и разберете защо хотел Zetta попадна в полезрението ни за днескашния епизод!

Хотел Zetta, управляван от Viceroy Hotels and Resorts може да се похвали с ултра модерни стаи за гости, иновативни програми за здраве и уелнес и най-модерни технологични изживявания в сърцето на оживения квартал Сома в Сан Франциско.

116-стайният хотел Zetta е част от колекцията на Viceroy Hotel Group, която има за цел да внесе релакс в курортен сил, но в градски хотел. Това невероятно място за настаняване предоставя на своите гости забавен и интуитивен начин да общуват с хотела и технологиите, като в своите стаи предлагат гласови асистенти Amazon Alexa, захранвани от Volara.

32753c498e17f5f06c5ec4bbabb749a6 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Гостите могат да говорят команди, за да поръчат хотелска услуга директно от своите стаи, като „Алекса, какви са специалните предложения в ресторант Кавалиер?“ или „Alexa, включи спортния канал ESPN.“ Тези услуги за командване са улеснени от центъра за сигурна интеграция на Volara, който взаимодейства с платформата за обслужване на хотели ALICE и развлекателната платформа за гости MCOMS в хотел Zetta.

fbe5b1308bd0edb82edebe599783c63f 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

„Hotel Zetta е високотехнологичен хотел, който винаги търси нови и иновативни начини да достави изключително изживяване и опит, така че когато Volara се приближи до нас, ние бързо видяхме, че това е естествено приспособление. Не само устройството Alexa е интуитивно за гостите, но и ни позволява да отговаряме на заявки на гости веднага.„, каза генералният мениджър на Hotel Zetta Марк Бивор.

Хотел Zetta е вторият в портфолиото на Viceroy, използващ технологията Alexa, задвижвана от Volara. Viceroy Los Cabos активира гласовите комуникации с гости през януари 2019 г. И в двата имота днес разговорите с гостите могат да се управляват в реално време и да бъдат надеждно интегрирани в съществуващите хотелски технологии.

Кои са Volara?

Volara е доставчик на персонализирани гласови решения за индустрията на гостоприемството. Собственият софтуер на Volara създава хотелски бизнес инструмент, на върха на водещите интелигентни говорители и платформи за обработка на естествен език. За да научите повече за Volara, посетете volara.io.

479c46596229dcee959a8b960acd3325 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Хотел Zetta разполага с няколко типа стаи, като най-атрактивния е Well+Away room. Стаите за гости Well + Away са оборудвани с елементи от околната среда и удобства за перфектната почивка с най-добро качество, с акцент върху устойчивостта.

Тези стаи предлагат удобства като протеинови барове VitalBars (с безплатни закуски, които са предимно органични, местни, вегански и без глутен); екологични матраци, пречистватели за горещ и хладен въздух, ленти за медитация.

fa494f084dbae8cf3bc1b6c9565d1d1b 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Well+Away стаите в хотел Zetta са оборудвани и със свръхмодерен велоeргометър Peloton.

0f475360923c383ac8fa1f5b5a3f7200 21Hotels: Хотел Zetta- ултра модерни стаи в центъра на Сан Франциско

Устойчиви политики

Viceroy Hotels & Resorts се ангажира да се грижи за всички гости и земята. С хотели по целия свят, от буйни тропически гори до девствени плажове и исторически градове, те съзнателно използват практики, които помагат на заобикалящата среда да процъфтява и намалява отпечатъка върху света като цяло. Специализирани програми за устойчивост са целенасочено създадени, за да спестят ресурси, енергия и време.

Практики на хотел Zetta, част от Viceroy Hotels & Resorts, включват инсталиране на водни тела с малък поток, използване на енергийно ефективно осветление, рециклиране и компостиране и прилагане на екологични политики при закупуване на продукти и материали.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.