fbpx

21Hotels: Eccleston Square Hotel- високи технологии в сърцето на Лондон

Днес в рубриката 21Hotels ще ви представим един високотехнологичен хотел, който е попадал в не една или две класации за иновативност и дигитализация- Eccleston Square Hotel в Лондон, Великобритания.

dsc00855 21Hotels: Eccleston Square Hotel- високи технологии в сърцето на Лондон

Както виждате фасадата на хотела с нищо не показва,че днес ще говорим за високи технологии и иновации- типична сграда в лондонски стил. Нещата обаче се променят след като гостите прекрачат прага му.

Бутиковият 5 звезден хотел се ръководи от 28 годишната Оливия Бърн и нейния по-малък брат, които следват успешно стъпките на своя баща, управлявал имота дълги години. Докато Eccleston Hotel гледа само към бъдещето, интрериорзния дизайн контрастира съчетавайки консервативно изглеждащия квартал,където хотела е разположен с класически нотки на сиво, черно, бяло и сиво в лобито му.

breakfast room 21Hotels: Eccleston Square Hotel- високи технологии в сърцето на Лондон
Залата за закуска

Да разгледаме обаче това, за което Eccleston Square Hotel попадна днес в нашата рубрика за иновативни хотели.

Регистрацията се извършва на един от киоските за self check-in, разположени във фоайето, като гостите трябва да изтеглят мобилно приложение, което впоследствие ги насочва към тяхната стая. Разбира се, ако имат нужда от помощ, има човек на рецепция, който да помогне.

Всяка една от 39-те стаи в хотела разполага с масажни регулируеми легла, 3D телевизори и изкуствен интелект. Използвайки уникална комбинация от изкуствен интелект и “облачно” базирани технологии, включително MEWS, ATOMIZE, AIRWAVE и 4K Google Chromecast – хотелът предлага вградени решения за информация на гостите, развлечения и управление на стаята. Това е един от първите хотели в света, предоставящ изключително 4K телевизионно съдържание на всички гости, с възможност за всеки да се наслаждава на собственото си персонализирано съдържание като Netflix и YouTube. Eccleston Square Hotel е и първият хотел, използвал тонколони Sonos Beam във всички стаи за гости, предлагащи най-доброто качество на звука.

Гостите контролират стаите си, използвайки сензори и тъчпадове. Чувствителните на допир клавиатури имат гравирани икони за всяка функция на стаята и са напълно интуитивни за използване. Гостите на хотела могат автоматично да настроят стаите в режим на сън, при което ненужните устройства се изключват и отоплението или охлаждането се изключват, когато стаята е свободна за пестене на енергия.

Преносимите плейъри, iPad, iPhone и PC могат лесно да се зареждат или свързват към стайния телевизор чрез докинг точки в стената. Безплатен мобилен смартфон осигурява неограничени безплатни разговори към британски и международни мобилни и стационарни номера – чудесен бонус за чужденците, които посещават хотела. Смартфонът разполага и с вградена услуга за дигитален портиер и консиерж, за безпроблемно обслужване в стаите и молби за съдействие.

Баните направени с италиански мрамор са оборудвани с подово отопление и телевизор с плосък екран, вграден в огледалата.

5718f3e5dd0895fc4d8b49d8 21Hotels: Eccleston Square Hotel- високи технологии в сърцето на Лондон

Медийният салон на хотел Eccleston Square е идеален за срещи и събития, той може да се похвали с впечатляваща медийна стена. Суперскоростният Wi-Fi и модерната технология позволяват екранът да се използва за презентации, както и за частни кино прожекции.

media lounge 21Hotels: Eccleston Square Hotel- високи технологии в сърцето на Лондон

Нещо особено уникално за хотел Eccleston Square е, че гостите могат да използват частни градини, които предлагат спокоен, ботанически оазис, далеч от любопитните очи и шума на столицата.

И финално, ето всички високотехнологични инструменти, с които разполага Eccleston Hotel в Лондон:

  • 4K Smart TV
  • Безплатен смарт телефон с безплатни международни разговори и мобилни данни
  • Интерактивни стъкла в банята, които имат TV, интернет и възможност за регулиране на топлината на водата и отоплението в помещението
  • Масажни регулируеми легла
  • Звукова система на Sonos Beam
  • Сензорни контролни клавиатури VDA Vitrum
  • Чат ботове с изкуствен интелект

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]