fbpx

21Hotels: Park Hyatt Maldives Hadahaa- лукс, устойчивост, екзотика

Екзотика, лукс, устойчивост, дизайн- това днешната тема в рубриката 21Hotels. Един от най-невероятните хотели, които имаме удоволствието да ви представим- Park Hyatt Maldives Hadahaa.

185343080 21Hotels: Park Hyatt Maldives Hadahaa- лукс, устойчивост, екзотика

Грандиозно разположен в атола Северен Хувадху, хотел Park Hyatt Maldives Hadahaa съчетава лукс, устойчивост и дизайн в истински сензационен островен курорт. Петдесет красиви вили на земята и във водата предлагат превъзходно настаняване в безупречно проектирани апартаменти, допълнени от изключителни удобства, като частни басейни или успокояващи бани от алфреско.

640512 1 park hyatt aerial2 21Hotels: Park Hyatt Maldives Hadahaa- лукс, устойчивост, екзотика

Опциите за хранене включват два стилни ресторанта, предлагащи интернационална и регионална кухня, докато разкошният СПА отпуска ума, тялото и душата с вдъхновени от Малдиви лечения.

Park Hyatt Maldives Hadahaa разполага с 50 вили, от които 36 се намират на сушата и 14 във водата. Комплекса разполага с невероятно красив кей, на който пристигащите гости биват посрещани от персонала.

8VGqzT42i9QRpw5WaTZcqoBPXtcvh9s5tnLIgPQWP43T0SxMxREndwRLVE7yxb7bzwl5e0w1N8SRyFDZFTnj9cy6oR5dOoZp0k8ngSMDYEVPn25kIqhACdUc jhr5RWTbarUw1Kf 21Hotels: Park Hyatt Maldives Hadahaa- лукс, устойчивост, екзотика
Алеята, по която гостите пристигат в комплекса

Излизайки от кея гостите пристигат в уникалното лоби на хотела, което e под формата на обърната лодка, като знак на почит към историята на Малдивите.

Някои от вилите разполагат с директен достъп до плажа. Има 14 вили, които са построени над водата и са много известни сред младоженци за меден месец. Романтиката, лукса и екзотиката са навсякъде в това място и за това свидетелстват хилядите коментари и добри оценки на хотела в социалните медии.

maxresdefault 5 21Hotels: Park Hyatt Maldives Hadahaa- лукс, устойчивост, екзотика

Малдивите са добре известни с това, че са дестинация за меден месец и рай за всички, с кристално чистата си вода и сладките тропически хармонии. Страната е съставена от много малки острови, където гостите могат да намерят безкрайни възможности за прекрасни курорти за отсядане, но не всички от тях имат голяма грижа за планетата и политика за устойчивост, което е основата на това, което Park Hyatt Maldives Hadahaa изповядва.

Целият комплекс е изграден съзнателно, като се използват екологични, природни материали, за да се запази природния пейзаж.

park pool villas park hyatt maldives hadahaa 21Hotels: Park Hyatt Maldives Hadahaa- лукс, устойчивост, екзотика

В резорта има всякакви преживявания – от прекрасните вкусове на трапезарията и островната скара, до пътешествия с каяк и гмуркане сред рифовете. Има и сертифициран PADI център за гмуркане, където гостите имат възможност да вземат сертификат си или просто да наемет екипировка.

Park Hyatt е начело на Малдивите със своите устойчиви практики и грижа за околната среда, не само чрез забраната на използването на пластмаса за еднократна употреба в комплекса, но и чрез предлагане на зелени алтернативи за сламки, бутилирана вода и тоалетни принадлежности. Сламките са от бамбук, бутилките за вода са от стъкло и се пълнят всеки ден, а шампоаните, душ геловете и другите тоалетни принадлежности са екологични и не вредни за океана и растенията.

Резортът има вградена станция за рециклиране, която рециклира по-голямата част от стъклото, хартията и пластмасата и след това го изпраща обратно на близкия остров, за да направи тениски от него.

park hyatt maldives p107 park pool villa ocean view 16x9 1 21Hotels: Park Hyatt Maldives Hadahaa- лукс, устойчивост, екзотика

Променливият ток във вилите има нов механизъм, при който силата му се извлича от енергията на вълните, прави го по-ефективен и по-малко вреден за планетата.

Цялата храна се произвежда или на местно ниво, или се отглежда на острова. Park Hyatt Hadahaa помага на местните общности на Малдивите, като купуват само местни продукти и също така са домакини на традиционни събития, за да запазят истинската култура на Малдивия.

Определено Park Hyatt Hadahaa отговаря до голяма степен на израза “Рай на земята”. Невероятният унисон, който е постигнат между хотела и природата със сигурност носи само ползи за гостите и персонала.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]