fbpx

Рекламирайте в единствената B2B медийна платформа в туризма

21Hoteliers е платформата на професионалистите от туристическата индустрия в България, с фокус върху хотелиерския бранш. Ние сме строго нишова медия, затова и пишем единствено по теми от професионален интерес на хората в бранша – без компромиси. 

21hoteliers promotion Реклама

Без компромиси?

Точно така. Обещанието ни към нашите читатели и партньори включва следното:

Към читателите ни

Към партньорите ни

Позициониране

21Hoteliers

untitled desgin 4 Реклама

Tуристически сайтове

untitled desgin 1 Реклама

Бизнес медии

untitled desgin Реклама

Без алтернатива

21Hoteliers е единствената платформа, посветена изцяло на професионалистите от туристическата индустрия. Това ни позволява да създаваме съдържание, което няма алтернатива в страната, фокусирано върху итнересите и нуждите на аудиторията ни. Като резултат, нашите читатели ни следят от предимно професионален интерес.

Стандарти при позиционирането

Маркетингът на платформата следва една цел – да привлича само и единствено нови читатели, които имат отношение към туристическата индустрия и най-вече хотелиерството. Контролираме стриктно трафика към нашата платформа, за да гарантираме позицията си като изцяло B2B медийна платформа.

Стандарти при рекламирането

Друг важен елемент за позиционирането ни като B2B платформа е политиката ни спрямо медийните партньорства. Основен приоритет е да гарантираме на нашите партньори, че платформата винаги  ще работи в тяхна полза; за читателите ни – че, предложенията ни за тях винаги ще бъдат релевантни и интересни. 

Инструменти за рекламиране

Предоставяме цялостна рекламна услуга, базирана върху съвместна работа с нашите партньори. Същевременно, предлагаме гъвкавост спрямо техните бюджет и маркетинг цели. 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.