fbpx

Рекламирайте в единствената B2B медийна платформа в туризма

21Hoteliers е платформата на професионалистите от туристическата индустрия в България, с фокус върху хотелиерския бранш. Ние сме строго нишова медия, затова и пишем единствено по теми от професионален интерес на хората в бранша – без компромиси. 

21hoteliers promotion Реклама

Без компромиси?

Точно така. Обещанието ни към нашите читатели и партньори включва следното:

Към читателите ни

Към партньорите ни

Позициониране

21Hoteliers

untitled desgin 4 Реклама

Tуристически сайтове

untitled desgin 1 Реклама

Бизнес медии

untitled desgin Реклама

Без алтернатива

21Hoteliers е единствената платформа, посветена изцяло на професионалистите от туристическата индустрия. Това ни позволява да създаваме съдържание, което няма алтернатива в страната, фокусирано върху интересите и нуждите на аудиторията ни. Като резултат, нашите читатели ни следят от предимно професионален интерес.

Стандарти при позиционирането

Маркетингът на платформата следва една цел – да привлича само и единствено нови читатели, които имат отношение към туристическата индустрия и най-вече хотелиерството. Контролираме стриктно трафика към нашата платформа, за да гарантираме позицията си като изцяло B2B медийна платформа.

Стандарти при рекламирането

Друг важен елемент за позиционирането ни като B2B платформа е политиката ни спрямо медийните партньорства. Основен приоритет е да гарантираме на нашите партньори, че платформата винаги  ще работи в тяхна полза; за читателите ни – че, предложенията ни за тях винаги ще бъдат релевантни и интересни. 

Инструменти за рекламиране

Предоставяме цялостна рекламна услуга, базирана върху съвместна работа с нашите партньори. Същевременно, предлагаме гъвкавост спрямо техните бюджет и маркетинг цели. 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]