fbpx

За първи път в България: Хотел от бранда Ibis Styles отваря врати в Златни пясъци

Accor продължава да укрепва и разширява портфолиото си в Югоизточна Европа, с подписването на франчайз споразумение с фирма Валдемоса ЕООД за ребрандиране и реновиране на съществуващия хотел Roomer Hotel Golden Sands, който ще бъде отворен под бранда ibis Styles през май 2021 г. Това е първият хотел в България, който ще оперира под марката ibis Styles.

Разположен в централната част на курорта Златни пясъци, на около 150 метра от плажа, чисто новият хотел Ibis Styles Roomer ще приветства своите гости в уютни стаи, предназначени за семейства или двойки в уникална атмосфера. 90-те стаи на хотела са светли и удобни с балкон, интелигентна телевизия, безплатен Wi-Fi и ще отговарят на всички стандарти и нужди на съвременните туристи.

„Югоизточна Европа е един от важните пазари за Accor с много хотели и марки, които предстои да отворят през следващите години. Щастливи сме да си партнираме с Валдемоса ЕООД и с радост ще представим ibis Styles на българското Черноморие, в Златни пясъци, курорт, обичан от много българи и чуждестранни туристи. Тази марка е известна по целия свят с това, че предоставя незабравими изживявания благодарение на уникалните лайтмотиви и дизайн. С повече от 550 хотела, работещи под ibis Styles, всеки има „закачлив“ и първокласен дизайн, вдъхновен от уникална тема, която е разказана в целия хотел.“, каза Каталина Рошу, директор на компанията за развитие на дестинации Румъния, България, Република Молдова и Чехия.

Генералният мениджър на хотела, Павлета Малчева каза специално за 21hoteliers Bulgaria: „Основната идея на бранда Ibis Styles е да постави креативният,закачлив и функционален дизайн като основа на маркетинговата си стратегия, а именно: всеки хотел е уникален, всеки хотел разказва собствена история, има бърза и безплатна WiFi връзка и отговаря на определени изисквания и стандарти и следва добрите практики на марката, които са задължителни. Разчитаме, че по малките хотели, които не са под формулата all inclusive, както и Covid free хотелите ще са предпочитани през този летен сезон. В това отношение ние имаме споразумение с Accor, които въвеждат All Safe стандарти съвместно с Bureau Veritas-световен лидер в сертифицирането и спазването на всички мерки за безопасност и дезинфекция.“

„В настоящата ситуация е много трудно да правим каквито и да е прогнози. Определено ще разчитаме на бранда. Освен, че е първият Ibis Style за България, ROOMER реално е и първия сезонен хотел от семейството на Accor Group на територията на България и вярваме , че това е наше преимущество. Това е заложено и в нашият слоган: SUMMER- ROOMER –BETTER.“, завърши Павлета Малчева. 

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.