fbpx

За първи път в България: Хотел от бранда Ibis Styles отваря врати в Златни пясъци

Accor продължава да укрепва и разширява портфолиото си в Югоизточна Европа, с подписването на франчайз споразумение с фирма Валдемоса ЕООД за ребрандиране и реновиране на съществуващия хотел Roomer Hotel Golden Sands, който ще бъде отворен под бранда ibis Styles през май 2021 г. Това е първият хотел в България, който ще оперира под марката ibis Styles.

Разположен в централната част на курорта Златни пясъци, на около 150 метра от плажа, чисто новият хотел Ibis Styles Roomer ще приветства своите гости в уютни стаи, предназначени за семейства или двойки в уникална атмосфера. 90-те стаи на хотела са светли и удобни с балкон, интелигентна телевизия, безплатен Wi-Fi и ще отговарят на всички стандарти и нужди на съвременните туристи.

“Югоизточна Европа е един от важните пазари за Accor с много хотели и марки, които предстои да отворят през следващите години. Щастливи сме да си партнираме с Валдемоса ЕООД и с радост ще представим ibis Styles на българското Черноморие, в Златни пясъци, курорт, обичан от много българи и чуждестранни туристи. Тази марка е известна по целия свят с това, че предоставя незабравими изживявания благодарение на уникалните лайтмотиви и дизайн. С повече от 550 хотела, работещи под ibis Styles, всеки има “закачлив” и първокласен дизайн, вдъхновен от уникална тема, която е разказана в целия хотел.”, каза Каталина Рошу, директор на компанията за развитие на дестинации Румъния, България, Република Молдова и Чехия.

Генералният мениджър на хотела, Павлета Малчева каза специално за 21hoteliers Bulgaria: “Основната идея на бранда Ibis Styles е да постави креативният,закачлив и функционален дизайн като основа на маркетинговата си стратегия, а именно: всеки хотел е уникален, всеки хотел разказва собствена история, има бърза и безплатна WiFi връзка и отговаря на определени изисквания и стандарти и следва добрите практики на марката, които са задължителни. Разчитаме, че по малките хотели, които не са под формулата all inclusive, както и Covid free хотелите ще са предпочитани през този летен сезон. В това отношение ние имаме споразумение с Accor, които въвеждат All Safe стандарти съвместно с Bureau Veritas-световен лидер в сертифицирането и спазването на всички мерки за безопасност и дезинфекция.”

“В настоящата ситуация е много трудно да правим каквито и да е прогнози. Определено ще разчитаме на бранда. Освен, че е първият Ibis Style за България, ROOMER реално е и първия сезонен хотел от семейството на Accor Group на територията на България и вярваме , че това е наше преимущество. Това е заложено и в нашият слоган: SUMMER- ROOMER –BETTER.”, завърши Павлета Малчева. 

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]