fbpx

Водещи хотелски вериги се включиха в 21Careers: най- интересните обяви за работа от седмицата

21Careers – модул за обяви за работа, директно интегрирани в платформата 21Hoteliers. Това е най-новата услуга на 21Hoteliers Bulgaria, която придоби сериозна популярност сред хотелиерите у нас. За краткото време, в което тази услуга функционира, вече са активни над 30 обяви за работа, за различни дестинации и хотели в страната, включително водещи хотелски вериги като Grifid Hotels, HVD, Melia, Hilton и Sheraton.

Продължаваме да работим по популяризирането на услугата, не само сред работодателите, но и сред хората, търсещи работа в сферата на хотелиерството и туристическата индустрията. 21Careers е напълно безплатно и е с максимално опростен и функционален интерфейс.

Специфичното е, че обявите не могат да бъдат за базови позиции (сервитьор, камериерка, хигиенист, шофьор и т.н.), а задължително трябва да са за по-високо квалифицирани позиции (специалист/експерт, мениджър и асистент мениджър, управител). Това бе заложено и в самото начало на идеята за 21Careers- платформа за работа за позиции от среден мениджмънт до най-високите нива на една хотелиерска или туристическа организация. Повече информация по темата може да се намери на този линк.

Една от най-реномираните български хотелски вериги Grifid Hotels има активни 4 обяви за работа за ръководни позиции, а именно: Hotel Manager, Food and Beverage Manager, Guest Relations Manager и Front Office Manager. Grigfid дава множество възможности за развитие във веригата и последните 20 години е сред лидерите на пазара. Обявите за работа на Grifid са с възможност за кандидатстване до 15 март.

Melia Grand Hermitage в к.к. Златни пясъци, част от международната верига Melia Hotels също се присъедини към 21Careers през изминалата седмица. С възможност за кандидатстване до 30 март е обявата им за ключовата за един хотел позиция Guest Relation Officer. Възможностите, които една международна верига, особено от ранга на Melia Hotels, които управляват почти 400 хотела по света са неограничени, а Guest Relation Officer определено е позиция, която дава много варианти за развитие.

Hilton Sofia е поредната международна и разпознаваема хотелска верига, която се възползва от услугите на 21Careers. След като стартираха присъствието в платформата за обява за Front Desk Agent, през изминалата седмица две нови позиции бяха публикувани, а именно: Assistant Chief Engineer или Асистент главен инженер, който трябва да има нужните познания на най-високо ниво, за да стане част от екипа на Hilton Sofia. Втората позиция е Front Desk Shift Leader, за която може да се кандидатства до 17 март.

Front Office Manager си търсят от емблематичния хотел Империал Палас в Слънчев бряг. От човекът на тази позиция се очаква да организира и ръководи цялостната дейност по посрещане и изпращане, настаняване и обслужване на гостите на хотела. Обявата е отворена за кандидатстване до 1 април.

Всички останали актуални обяви за работа може да откриете тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]