fbpx

Видео интервю с изпълнителния директор на Barceló Hotel Group

Като главен изпълнителен директор на базираната в Испания верига Barceló Hotel Group, Раул Гонсалес ръководи компания с повече от 250 четири- и петзвездни хотели в 22 държави, предлагани на пазара под четири бранда.

Говорейки на конференцията на Phocuswright Europe през септември, Гонсалес обясни как компанията е трябвало да персонализира стратегията си за отговор на COVID в зависимост от състоянието на вируса на пазарите, където оперира. В Карибите компанията поддържа около 20% от портфолиото си отворено през април и май – сега този брой достига до около 40%.

В Европа, Близкия изток и Африка компанията затвори почти всички свои хотели и сега са отворени около 60% от тях. Но в САЩ Barceló не затвори нито един от своите над 100 хотела.

Заедно с управлението на променящия се статус на вируса по целия свят, Гонсалес казва, че е било предизвикателство да се разберат променящите се желания на клиентите. „Мисля, че един от големите уроци по мое мнение за този период е колко бързо се променят нуждите и желанията на клиентите“, каза той, цитирайки пример за един от хотелите на компанията в Чешката република, където първоначално клиентите искат само да получават храна чрез рум сервиз, но след няколко дни предпочитат бюфет.

„През първия ден те искат безопасно място, не искат никакъв контакт с други хора, но след само няколко дни променят манталитета си. Това е труден баланс между намерението и интереса на клиентите.”

Вижте пълното интервю на Гонсалес пред PhocusWire:

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]