fbpx

Видео интервю с изпълнителния директор на Barceló Hotel Group

Като главен изпълнителен директор на базираната в Испания верига Barceló Hotel Group, Раул Гонсалес ръководи компания с повече от 250 четири- и петзвездни хотели в 22 държави, предлагани на пазара под четири бранда.

Говорейки на конференцията на Phocuswright Europe през септември, Гонсалес обясни как компанията е трябвало да персонализира стратегията си за отговор на COVID в зависимост от състоянието на вируса на пазарите, където оперира. В Карибите компанията поддържа около 20% от портфолиото си отворено през април и май – сега този брой достига до около 40%.

В Европа, Близкия изток и Африка компанията затвори почти всички свои хотели и сега са отворени около 60% от тях. Но в САЩ Barceló не затвори нито един от своите над 100 хотела.

Заедно с управлението на променящия се статус на вируса по целия свят, Гонсалес казва, че е било предизвикателство да се разберат променящите се желания на клиентите. „Мисля, че един от големите уроци по мое мнение за този период е колко бързо се променят нуждите и желанията на клиентите“, каза той, цитирайки пример за един от хотелите на компанията в Чешката република, където първоначално клиентите искат само да получават храна чрез рум сервиз, но след няколко дни предпочитат бюфет.

„През първия ден те искат безопасно място, не искат никакъв контакт с други хора, но след само няколко дни променят манталитета си. Това е труден баланс между намерението и интереса на клиентите.”

Вижте пълното интервю на Гонсалес пред PhocusWire:

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]