fbpx

Видео: България бе представена в най-популярното украинско предаване за туризъм

Най-популярното телевизионно предаване за пътешествия в Украйна „Орел и решка“ посети България от 21 до 28 май, за да предизвика своите участници да се насладят на различен вид преживявания, опознавайки България. Снимачният екип пристигна по покана на Министерството на туризма във връзка с изпълнението на интегрирана комуникационна кампания на пазар Украйна.

Почти 2 месеца по-късно видеоклипа е вече в интернет пространството, а скоро ще бъде излъчен и по украинска телевизия.

По време на своя престой снимачният екип, със съдействието на Министерство на туризма, засне кадри от различни ключови туристически дестинации в България, сред които София, Пловдив, Казанлък, Старосел, Рилски манастир и други. Освен с културен туризъм, украинските зрители на „Орел и решка“ ще се запознаят с възможностите за балнео, спа и уелнес туризъм, винено-кулинарен, селски и екологичен туризъм.

„Орел и решка“, което в превод на български означава „Ези и тура“, е в ефир от 2011-та година и до момента се радва на над 70 милиона зрители. Предаването е заснело епизоди в десетки държави и дава възможност на зрителите си да се запознаят с тяхната култура и история, както и да получат информация за най-популярните забележителности. „Орел и решка“ печели публиката си с това, че показва възможности както за луксозно пътешествие, така и за бюджетно. Запазената марка на предаването е хвърляне на монета в началото на всеки епизод, която определя кой персонаж ще има удоволствието да се наслади на петзвездно преживяване и кой ще прекара времето си разумно и икономично.

orel i reshka Видео: България бе представена в най-популярното украинско предаване за туризъм

По време на шоуто се разказват интересни факти, показват се различни забележителности, места за бюджетно настаняване, различни забавления и любопитни ситуации и места.Интегрираната комуникационна кампания на пазар Украйна стартира през месец юли 2020 г. Към момента са реализирани един журналистически тур в България, дисплей реклама в партньорски сайтове на платформата Tet Network с над 3 000 000 импресии, реклама в социалната мрежа чрез официалната страница на туристическия портал на България Bulgaria Travel във Facebook чрез публикуване на спонсорирано съдържание за пазар Украйна, което включва над 60 рекламни постове на украински език с линкове, текст, снимки и видео, както и външната реклама – 20 броя сити-лайт, поставени на ключови локации в град Киев е с продължителност четири месеца с адаптирани визии за всеки месец от рекламната кампания.

В момента активно се комуникира стартиращият летен сезон 2021 година, както и всички мерки и облекчения, които страната ни предприема. Дейностите, в рамките на интегрираната кампания, които предстоят да се реализират, са събитие с културна програма в град Киев и втори журналистически тур в България.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]