fbpx

Удължиха до 31 август забраната за пътуване от Русия до България, туроператори анулират до края на сезона

Днес с писмо до хотелските си партньори руското подразделение на най-големия туроператор в Европа TUI обяви, че забраната за извършване на полети от Русия до България е удължена до 31.08.2020г.

TUI Русия са помолили за потвърждение на възможността за прехвърляне на засегнатите резервации, считано от 17.08. до края на сезон Лято 2020, за сезон Лято 2021г., без промяна на цените и условията.

Това практически слага край на всички надежди, че ще има руски туристи по българското Черноморие до края на сезона. Така Русия, заедно с Великобритания, два от основните пазари за България останаха “извън играта” за летния туристически сезон 2020.

Припомняме, че руската авиокомпания Аерофлот обяви преди седмица, че отмяна редовни полети до 31 август до дестинации, за които все още е в сила забраната за пътуване. Решението е взето „като се имат предвид настоящите епидемиологични ограничения в страните на местоназначение“. Бургас и София са двете български летища, до които Аерофлот със сигурност няма да лети 31 август.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]