fbpx

За първи път в историята: Туристическата борса в Лондон няма да се проведе на живо

Една от най-големите туристически борси в света WTM Лондон потвърди, че нейното търговско изложение и технологичното събитие Travel Forward ще бъдат представени единствено онлайн през ноември. Организаторите възнамеряваха да проведат събитието на живо, последвано от виртуално събитие.

Днес обаче стана ясно, че изложението, което трябва да се проведе между 2 и 4 ноември няма да се състои на живо поради „нарастващия брой ограничения за пътуване и несигурността по света“.

Саймън Прес, старши директор на WTM London, каза: „За съжаление тази година ще бъде първият път, откакто стартирахме WTM London през 1980 г., в който няма да има събитие на живо. Работихме неуморно, за да организираме всичко както традицията повелява, но нарастващият брой ограничения за пътуване и несигурността по целия свят означава, че ще бъде непрактично за много чуждестранни посетители да присъстват лично.”

„Освен това остава несигурност около провеждането на бизнес събития и конференции във Великобритания. Официалният краен срок за това решение е 1 октомври. Въпреки това хиляди професионалисти в сферата на туризма от цял ​​свят все още ще могат да се срещат и да правят бизнес в широка гама от виртуални сесии, за да помогнат на индустрията да се възстанови”

WTM Virtual ще се проведе от 9 до 11 ноември.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]