fbpx

TUI въвежда политика на „затворени врати“

Агенциите на TUI провеждат политика на „затворени врати“, заради правителствените съвети, относно социалното дистанциране по време на пандемията на коронавирус.

Изявление на туристическата компания гласи: „Здравето и безопасността на нашите колеги в малките агенции и нашите клиенти е най-големият ни приоритет. В съответствие с правителствените съвети относно социалното дистанциране, ние затворихме вратите на агенциите си, за да ограничим броя на контактите, на които са изложени нашите служители. Те все още работят усилено, за да помогнат на всички наши засегнати клиенти да променят своите резервации.“

„Бихме искали да ви благодарим за разбирането и за опазването на вас и нашите служители. Вратите на агенциите ни ще бъдат отворени възможно най-скоро, дотогава нашият екип с нетърпение очаква да говори с вас онлайн или по телефона.“, допълниха от TUI.

Клиентите се призовават, да се свържат с агентите по телефона или да управляват онлайн резервации си на уебсайтовете или приложенията на компанията. Няколко други вериги на агенции вече са преминали към политики за затворени врати, включително Baldwins Travel, Barrhead Travel, Miles Morgan Travel, Tailor Made Travel и Midcounties Co-operative Travel.

Източник: TUI

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]