fbpx

TUI UK започва да лети на 11 юли до Гърция и Испания, чакат решение за въздушни мостове с други страни

В един от най-обещаващите признаци, че летните почивки в Европа са на разположение за британците, TUI UK обяви, че ще обслужва осем дестинации на къси разстояния от 11 юли.

Най-големият туроператор в Обединеното кралство планира да изпрати клиенти от Лондон, Манчестър и Бирмингам, с нови мерки за безопасност на борда до гръцките острови Крит, Родос, Кос и Корфу, Канарските острови Тенерифе и Лансароте, както и Майорка и Ибиса на Балеарските острови.

Търговският директор Ричард Софер изрази увереност, че до тази дата Обединеното кралство ще отмени 14-дневната карантина, наложена за всички пристигащи.

“Поради размера на нашата организация успяхме да присъстваме във всеки един от тези разговори на правителството чрез нашия авиационен екип или чрез висшите членове на бизнеса във Великобритания”, каза той.

„Ние сме добре информирани на какъв етап са тези дискусии. Очевидно много от тези разговори са поверителни, но това ни дава голяма увереност да отворим малка програма за няколко наистина ключови държави, осем ключови места за нас. Имаме абсолютна увереност, че ще постигнем положителен резултат от правителството навреме за пика на сезона през юли.”

Припомняме, че преди седмица премиерът на Великобирания Борис Джонсън подкрепи идеята за създаване на въздушни мостове, за да съживи перспективата за летните почивки в чужбина, чрез споразумения с европейски страни с нисък риск и малък процент заболеваемост.

Източник: Sky News

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]