fbpx

TUI UK отмени всички свои почивки до 30 юни

TUI Великобритания и Ирландия удължават отмяната на всички почивки до 30 юни, а плаванията на Marella Cruises до 30 юли.

Най-голямата британска туристическа фирма обвини продължаващите ограничения за пътувания за решението си. Хората, чиито резервации са засегнати, ще получат кредит за възстановяване. Те също така ще получат стимул до 20% за следваща резервация или могат да поискат възстановяване на пари чрез онлайн формуляр на уебсайта на TUI.

TUI заявиха и че разбират несигурността около пътуванията тази година и се обърнаха към всички клиенти, които имат резервации между 1 юли и 31 август 2020 година, че могат безплатно да променят датата на своята почивка за всяка дата до 31 октомври 2021 година.

100840076 10163633853440537 8038149676647579648 o TUI UK отмени всички свои почивки до 30 юни
Съобщението от фейсбук страницата на TUI UK

„Всички клиенти трябва да получат кредита си за възстановяване в рамките на четири седмици преди първоначалната дата на заминаване. Клиентите, които са резервирали на уебсайта или приложенията на TUI или First Choice, могат сами да променят своята резервация или заявят възстановяне”, заявиха от TUI.

Припомняме, че преди седмица конкурентния на TUI туроператор Jet2 взе същото решение и отмени всички почивки до края на юни.

Източник: TUI UK Facebook, Travelweekly

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]