fbpx

TUI пуснаха уебсайт в помощ на хотелските си партньори

TUI пуснаха уебсайт за своите хотелски партньори, с който да им помогнат в борбата с разпространението на Covid-19 и безопасното опериране по време на сезона.

Микросайтът е разделен на няколко категории, като включва секция „Covid-19“, в която ще имате достъп до ръководства, чеклисти, презентации и уебинари, които са подходящи за различните процеси, от подготовката за отваряне на хотела до неговото нормално опериране.

В секция „Health and Safety“ получавате достъп до всички стандарти за осигуряване на безопасност и здравословна среда на гости и служители.

Марк Джордан, директор Security, Health & Safety, TUI сподели:

„Уважаеми партньори,

Като ценни партньори на TUI Group, ние сме горди да работим заедно с вас, за да предоставим уникални ваканционни преживявания, с които TUI е известен по целия свят. Успехът ни се основава на нашите отношения и съвместна работа. Опитвайки се да гарантираме безопасността и сигурността на нашите клиенти и служители, е важно да се подкрепяме взаимно при прилагането на подходящи и ефективни мерки за контрол, за да смекчим потенциалните рискове, с които се сблъскваме.

На този нов микросайт ще намерите разнообразна информация, разработена от водещи експерти в областта на здравето, безопасността и сигурността на хотела, за да ви помогне да бъдете в крак с най-новите съвети и насоки в различни области. Освен чеклисти, вие ще имате достъп до уебинари и ние редовно ще актуализираме информацията. Ще намерите и специален раздел „Covid-19“, който да ви подкрепя при въвеждането на съответните протоколи и мерки.

Бъдещият ни успех разчита на това, че работим заедно, за да гарантираме, че сме предприели всички възможни стъпки, за да запазим нашите общи клиенти и служители в безопасност, в съответствие с правителствените разпоредби и изискванията. Ръководството е разработено така, че да може да бъде съобразено с вашите индивидуални нужди и да допълни и засили съществуващите мерки за безопасност и сигурност. Ние постепенно ще разширяваме съдържанието и ще приветстваме вашата обратна връзка и сътрудничество, за да сме сигурни, че информацията и ресурсите са максимално полезни за вас.“

Източник: Tui Partners

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.