fbpx

TUI пуснаха уебсайт в помощ на хотелските си партньори

TUI пуснаха уебсайт за своите хотелски партньори, с който да им помогнат в борбата с разпространението на Covid-19 и безопасното опериране по време на сезона.

Микросайтът е разделен на няколко категории, като включва секция “Covid-19”, в която ще имате достъп до ръководства, чеклисти, презентации и уебинари, които са подходящи за различните процеси, от подготовката за отваряне на хотела до неговото нормално опериране.

В секция “Health and Safety” получавате достъп до всички стандарти за осигуряване на безопасност и здравословна среда на гости и служители.

Марк Джордан, директор Security, Health & Safety, TUI сподели:

“Уважаеми партньори,

Като ценни партньори на TUI Group, ние сме горди да работим заедно с вас, за да предоставим уникални ваканционни преживявания, с които TUI е известен по целия свят. Успехът ни се основава на нашите отношения и съвместна работа. Опитвайки се да гарантираме безопасността и сигурността на нашите клиенти и служители, е важно да се подкрепяме взаимно при прилагането на подходящи и ефективни мерки за контрол, за да смекчим потенциалните рискове, с които се сблъскваме.

На този нов микросайт ще намерите разнообразна информация, разработена от водещи експерти в областта на здравето, безопасността и сигурността на хотела, за да ви помогне да бъдете в крак с най-новите съвети и насоки в различни области. Освен чеклисти, вие ще имате достъп до уебинари и ние редовно ще актуализираме информацията. Ще намерите и специален раздел „Covid-19“, който да ви подкрепя при въвеждането на съответните протоколи и мерки.

Бъдещият ни успех разчита на това, че работим заедно, за да гарантираме, че сме предприели всички възможни стъпки, за да запазим нашите общи клиенти и служители в безопасност, в съответствие с правителствените разпоредби и изискванията. Ръководството е разработено така, че да може да бъде съобразено с вашите индивидуални нужди и да допълни и засили съществуващите мерки за безопасност и сигурност. Ние постепенно ще разширяваме съдържанието и ще приветстваме вашата обратна връзка и сътрудничество, за да сме сигурни, че информацията и ресурсите са максимално полезни за вас.”

Източник: Tui Partners

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]