fbpx

TUI предлагат 20% бонус при промяна на датата и отказ от възстановяване на сумата по резервация

Tui предлага на клиентите си 20% бонус, ако решат променят датата или дестинацията на тяхната вече анулирана резервация, а не да искат възстановяване на сумата. Кредитни бележки за възстановяване на сумите се предлагат на всеки клиент на TUI, който трябваше да пътува преди 14 май 2020 г. Допълнителният бонус от 20% се предлага на клиентите отделно към кредитните бележки(credit notes) за възстановяване, в съответствие с указанията на ABTA.

TUI потвърдиха, че ако първоначалната резервация на клиента е част от пакет, кредитът за възстановяване ще носи същата ATOL(Air Travel Organisers’ Licensing-финансова защита на хора, закупили пакетни почивки и полети от туроператор, който членува в ATOL системата) защита като оригиналната резервация.

Налични са и възстановявания на суми по резервациите, като ТUI коментираха, че заявките са много и се обработват и ще се обърнат към клиентите скоро.

По-рано тази седмица от TUI промениха и политиката за възстановяване, като пътуващите все още могат да поискат възстановяване на сумата, но само след като им бъде връчена кредитна бележка, която може да получат едва четири седмици след оригиналната дата на заминаване.

Източник: Travelweekly

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]