fbpx

TUI предлага гъвкави цени и големи отстъпки за сезон 2021

TUI ще предложи на германските клиенти по-гъвкави цени, големи отстъпки, по-просторни помещения за настаняване и по-широка гама от дестинации за лятото на 2021 г., тъй като се стреми да спечели от задържаното търсене на пътувания тази година. Тъй като резервациите все още са на минимални нива, поради ограниченията за пътуване в повечето дестинации, лидерът на германския пазар вярва, че потребителите ще трябва да „наваксат“ пропуснатото през тази година, през 2021 и по този начин да генерират възстановяване, след тежкия спад в бизнеса.

„Пътуванията са една от най-силно пропусканите дейности тази година“, заяви главният изпълнителен директор на TUI Германия Марек Андрижак на виртуалното представяне на програмата за лятото на 2021 г. “Това можем да видим по-специално от търсенето на TUI.com, където в момента германците се информират интензивно за възможностите за почивка за следващата година.”

Той прогнозира оптимистично: „Убеден съм, че ще видим значително възстановяване през 2021 г. Ние сме добре подготвени да възобновим нашия туристически бизнес и да видим добри перспективи за туризма през следващата година. Пакетните ваканции ще бъдат много търсени, тъй като предлагат възможно най-висока безопасност.”

TUI Германия представи широка програма за лятото на 2021 г., с ясен фокус върху стимулиране на търсенето чрез мерки за ценообразуване. Има отстъпки до 57% за ранни резервации, a в допълнение, клиентите, които резервират TUI почивка между 17 и 31 декември, ще могат да се откажат безплатно до 14 дни преди заминаването и ще получат безплатно застрахователното покритие на компанията COVID-Protect.

Една привличаща вниманието мярка за ценообразуване са „гъвкави цени“ за около 6000 хотела в Германия, Австрия, Швейцария и Италия, където клиентите могат да анулират безплатно до 18:00 в деня на пристигане. Освен това, през януари TUI ще въведе опция „Flex-Tarif“ за пакетни почивки, предлагащи по-гъвкави възможности за анулиране срещу допълнително заплащане. Директорът по туризма на TUI Германия Стефан Баумерт каза, че тази оферта отговаря на търсенето на клиентите за по-гъвкави възможности за резервация и анулиране. Той обаче все още не разкрива повече подробности.

TUI обаче също така очаква Германия да остане предпочитана дестинация за много клиенти. „Тенденцията към почивките в собствената страна ще продължи масово през 2021 г.“, прогнозира Баумерт. “Крайбрежието на Балтийско море ще остане най-популярната дестинация. В отговор TUI разшири допълнително портфолиото си до около 2400 хотела в Германия, включително различни нови хотели със собствена марка в популярни места за почивка.”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]