fbpx

TUI отмени всичките си почивки до средата на май

TUI Group, най-големият туроператор в Европа, заяви, че плажните ваканции за своите британски и ирландски клиенти ще бъдат отменени до средата на май поради ограниченията за пътуване, причинени от пандемията на коронавирус и несигурността за това кога ще приключи.

Обединеното кралство промени указанията си за пътуване на 4 април, като съветва за всички неналежащи пътувания да се преустановят за неопределено време. Преди това на британците беше казано да избягват пътуванията в световен мащаб за 30 дни от 17 март.

TUI заяви в сряда, че плажните ваканции за клиенти от Обединеното кралство и Ирландия, пътуващи до и включително 14 май, се отменят, докато круизните ваканции Marella Holidays ще бъдат отменени до 31 май, а речните круизи до 26 ноември.

Клиентите, чиито резервации попадат в този период, „ще могат да променят почивката си на всяка друга ,която се продава от TUI на своя уебсайт” казаха от TUI.

„Ние непрекъснато наблюдаваме ситуацията и ще започнем отново да караме хората на почивка, веднага щом е възможно. Към този момент никой не може с точност да предвиди кога ще стане това “, заяви говорител на TUI. Втората по големина ваканционна компания във Великобритания Jet2 заяви във вторник, че нейните ваканции и полети вече няма да се рестартират до 17 юни.

Източник: Skift

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]