fbpx

TUI отмени всичките си почивки до средата на май

TUI Group, най-големият туроператор в Европа, заяви, че плажните ваканции за своите британски и ирландски клиенти ще бъдат отменени до средата на май поради ограниченията за пътуване, причинени от пандемията на коронавирус и несигурността за това кога ще приключи.

Обединеното кралство промени указанията си за пътуване на 4 април, като съветва за всички неналежащи пътувания да се преустановят за неопределено време. Преди това на британците беше казано да избягват пътуванията в световен мащаб за 30 дни от 17 март.

TUI заяви в сряда, че плажните ваканции за клиенти от Обединеното кралство и Ирландия, пътуващи до и включително 14 май, се отменят, докато круизните ваканции Marella Holidays ще бъдат отменени до 31 май, а речните круизи до 26 ноември.

Клиентите, чиито резервации попадат в този период, „ще могат да променят почивката си на всяка друга ,която се продава от TUI на своя уебсайт“ казаха от TUI.

„Ние непрекъснато наблюдаваме ситуацията и ще започнем отново да караме хората на почивка, веднага щом е възможно. Към този момент никой не може с точност да предвиди кога ще стане това “, заяви говорител на TUI. Втората по големина ваканционна компания във Великобритания Jet2 заяви във вторник, че нейните ваканции и полети вече няма да се рестартират до 17 юни.

Източник: Skift

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.