fbpx

TUI обявиха,че удължават отмяната на пътуванията си

TUI, най-големият туроператор във Великобритания, удължи отмяната на всички ваканции и круизите си. Всички пакетни почивки са отменени до 11 юни, всички круизи под марката Marella Cruises са отменени до 30 юни, а всички речни круизи на TUI са отменени до 25 ноември.

Близо 900 000 ваканции са отменени от TUI в резултат на коронавируса. Преди последната актуализацията на уебсайта на TUI, всички ваканции бяха отменени до 14 май. Всички почивки след 11 юни дати са предвидени да продължат по план, заяви компанията на своя уебсайт, като добави, че те ще бъдат “непрекъснато преглеждани”. Външното министерство на Обединеното кралство съветва всички несъществени пътувания да бъдат отложени за неопределено време.

Клиентите на TUI ще получат 20% бонус за следващата резервация, ако приемат да преместят резервацията си за друга дата или другата опция е да поискат възстановяване на сумата. Възстановяването на суми за анулирани резервации ще се обработва по реда на датата, а нормалните условия за анулиране се прилагат за ваканции, резервирани извън посочените дати.

TUI също удължи своята гъвкава програма за промени на дати до 11 юли, така че клиентите с резервации между 12 юни и 11 юли могат да се преместят пътуването си за друга дата безплатно.

В уебсайта на туроператора се казва: „Работим възможно най-бързо, за да се свържем с всички засегнати, като даваме приоритет на клиентите, чиито ваканции са анулирани.“ Говорителят на TUI добави: „Бихме искали да благодарим на клиентите за тяхното търпение и разбиране, особено като се има предвид мащабът на хората, на които се опитваме да помогнем.“

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]