fbpx

TUI обявиха начало на сезона, поляци и холандци летят в България

Летният сезон 2020 започва във все повече и повече страни. Всички туроператори и авиокомпании на TUI са готови да рестартират бизнеса си. Първите „ваканционни“ полети вече излетяха, от Германия, Белгия и Швейцария. Балеарските острови, Гърция, Кипър, Португалия и Хърватия са първите летни дестинации през този сезон.

TUI оценява и инициативата на Европейската комисия за отваряне на пътуванията към страни извън ЕС. Правилно е и отразява търсенето на много клиенти, да разрешат пътуването до страни извън ЕС, където е възможно, по безопасен и отговорен начин, като например в Турция или Мароко.

Разговорите със съответните правителства дават увереност, че техните протоколи за здраве и безопасност отговарят на високите стандарти, както в рамките на ЕС. Като интегрирана туристическа група със собствени туроператори, хотели и авиокомпании, TUI е добре подготвен да предложи почивки в тези популярни дестинации в кратък срок, след като бъдат премахнати националните ограничения за пътуване.

В момента TUI преглежда резултатите от рестартирането на ваканциите на Майорка в средата на юни. Целта на балеарското и испанското правителство, както и на TUI беше да приложат концепциите за здраве и безопасност на практика и да оценят приемането им от гостите. Първите данни показват, че клиентите приемат положително защитните мерки и изисквания по време на полетите и в хотелите. Подробности за резултата ще бъдат публикувани следващата седмица.

Ето и част от програмата на TUI по пазари:

Германия: Като първи туроператор, TUI Deutschland възобнови работата си още на 15 юни, като два полета бяха направени от Дюселдорф и Франкфурт до Майорка и оттогава са планирани 40 допълнителни полета до края на юни. През юли германският туроператор планира да извърши 1500 полета, главно до Балеарските острови, Гърция, Кипър и Португалия.

Австрия: Първият полет на TUI Австрия ще излети от Виена на 3 юли, като се отправя към Крит. През юли се планират 60 седмични заминавания с акцент върху гръцките острови.

Швейцария: TUI Suisse възобнови работата си още на 18 юни, с първия полет от Цюрих до Фаро и на 29 юни за Ларнака. През следващите седмици са планирани отпътувания с акцент върху Балеарските острови, Гърция и Канарските острови.

Полша: TUI Полша е на път да започне операции за Майорка и Крит от 1 юли и след това бързо ще добави България и Гръцките острови към портфолиото си. Като първи пазар в рамките на TUI, TUI Poland премести дигитализира цялата си услуга, предоставяйки на всички гости напълно дигитална поддръжка 24/7 чрез приложението си.

Обединеното кралство и Ирландия: Вторият по големина пазар на TUI, Обединеното кралство и Ирландия, възобновява дейността си от 11 юли, като първият полет (и) заминава от Лондон-Гетуик до Ибиса и Бирмингам към Палма. Той ще изпълнява 44 полета седмично до осем дестинации между 11 и 24 юли и ще се увеличи до 19 дестинации от 25 юли, увеличавайки своето кратко летене на къси и средни разстояния от август.

Белгия: На 20 юни TUI fly Belgium изпълни първия си полет от Брюксел до Дубровник. От 1 юли нататък белгийският туроператор ще започне програмата си в Испания и Гърция. TUI fly Belgium постепенно ще увеличава своите операции. От 24 юли компанията ще изпълнява изцяло своята програма с 219 седмични полета до 72 дестинации.

Холандия: TUI Холандия отново ще започне да функционира от 1 юли, като първият полет ще бъде насочен от Амстердам до Майорка, последван от полети до Гран Канария, Тенерифе, Ибиса и няколко гръцки острова по-късно същата седмица. От средата на юли нататък се планират полети до Кипър и България.

В следващите седмици всички пазари постепенно увеличават обемите си според търсенето и нарастващия брой дестинации, които са достъпни. За да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти, TUI въведе цялостен набор от мерки и протоколи, включително 10-точков план за своите хотели, и работи в тясно сътрудничество със своите партньори, като авиокомпании, летища, хотели и съответните власти и правителства в дестинациите.

Източник: TUI

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.