fbpx

TUI обяви, че започва частично лятната си програма


Туроператорът TUI AG заяви днес, че планира частично да рестартира програмата си за летния сезон 2020 и отново да отвори около 50% от хотелите си в началото на юли.

Облекчаването на ограниченията за пътуване в Европа позволява на TUI частично да рестартира програмата си Лято 2020. Европейските пазари, които включват Германия, Белгия, Холандия и Швейцария, възобновяват частични операции до ограничен брой дестинации от средата на юни и началото на юли.

След успешното възобновяване на своите хотели в Германия и Австрия през последните две седмици, от средата на юни и началото на юли, TUI постепенно възобновява полетите си от Германия, Швейцария и страните от Бенелюкс. В резултат на интегрирания си бизнес модел TUI е в състояние да рестартира бизнеса бързо.

Вчера (15.06) TUI постави началото на летния сезон с два напълно резервирани полета от Германия до Майорка. В допълнение към тези два полета, през следващите дни се планират още 20 излитания, които да включват Фаро, Португалия.

TUI планира да предложи от юли различни дестинации, включително Испания, Гърция, Кипър, Италия, Хърватия, България, Португалия, Австрия, Германия и Швейцария. Въз основа на текущите си дати за рестарт на сезона, TUI планира да оперира с около 30% от капацитета си през 2020 г. Изпълнителният съвет на TUI заедно с оперативното управление непрекъснато оценяват и наблюдават политиките за пътуване и развлечения и насоките за безопасност. Те ще управляват и капацитета си, в зависимост от търсенето на клиентите и в съответствие със спецификациите, както и изискванията на органите при различните пазари и дестинации.

В този контекст TUI планира да отвори от началото на юли около 50% от собствените си хотели, които могат да се увеличат, тъй като ограниченията за пътуване започват да отслабват. TUI заявиха: „Ние се съсредоточаваме върху предимствата на нашата вертикална интеграция, тъй като можем да използваме нашата сила, за да насочваме резервациите към собствените си активи. След като внедрихме протоколи за здраве и безопасност на борда на нашите кораби, ние също планираме да започнем постепенно рестартиране на нашия круизен бизнес. TUI Cruises планира да започне операциите с кратки три-четиридневни круизи това лято.”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]