fbpx

TUI Германия обяви новия си изпълнителен директор

Стефан Баумерт, настоящият главен оперативен директор на туристическия бизнес, ще стане новият главен изпълнителен директор на германското подразделение на най-големия европейски туроператор – TUI. На 1 октомври 47-годишният професионалист ще наследи Марек Андришак, който ще приключи с работата си в TUI Германия в края на текущата финансова година на 30 септември, съобщават от fvw.

Баумерт, който е главен оперативен директор на туристическия бизнес на TUI от юли 2017 г., ще поеме отговорността за туроператорския бизнес в Централния регион с пазарите на Германия, Австрия, Полша и Швейцария.

Баумерт работи в туристическата група от 1999 г. След като изучава бизнес администрация с фокус върху международния мениджмънт в Гьотинген, започва професионалната си кариера в Хановер и заема различни ръководни позиции в Германия и Лондон. Той също така е работил за TUI Travel и за неговото дъщерно дружество L’tur и е запознат с германския и международния туристически пазар от много години.

Очаквам с нетърпение новото предизвикателство и работата с целия екип“, каза Баумерт. „Нашите колеги, туристическите агенции, сервизните и кол центрове, хотелиерите, служителите в дестинациите – заедно всички ние правим почивките на нашите гости уникално преживяване. Бих искал да развием това в бъдеще заедно и да имаме силно партньорство.“

Много туристически агенции са пропуснали този подход на сътрудничество – особено по време на пандемията. Въпреки че Марек Андришак е в TUI Германия от 15 години, след като се присъедини към компанията през 2006 г. като вицепрезидент по авиационната търговия, той никога не изглеждаше да установи истинско взаимно разбирателство с германските туристически агенти, които са основен канал за продажби на най -големия европейски туроператор.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.