fbpx

TUI Германия обяви новия си изпълнителен директор

Стефан Баумерт, настоящият главен оперативен директор на туристическия бизнес, ще стане новият главен изпълнителен директор на германското подразделение на най-големия европейски туроператор – TUI. На 1 октомври 47-годишният професионалист ще наследи Марек Андришак, който ще приключи с работата си в TUI Германия в края на текущата финансова година на 30 септември, съобщават от fvw.

Баумерт, който е главен оперативен директор на туристическия бизнес на TUI от юли 2017 г., ще поеме отговорността за туроператорския бизнес в Централния регион с пазарите на Германия, Австрия, Полша и Швейцария.

Баумерт работи в туристическата група от 1999 г. След като изучава бизнес администрация с фокус върху международния мениджмънт в Гьотинген, започва професионалната си кариера в Хановер и заема различни ръководни позиции в Германия и Лондон. Той също така е работил за TUI Travel и за неговото дъщерно дружество L’tur и е запознат с германския и международния туристически пазар от много години.

Очаквам с нетърпение новото предизвикателство и работата с целия екип“, каза Баумерт. “Нашите колеги, туристическите агенции, сервизните и кол центрове, хотелиерите, служителите в дестинациите – заедно всички ние правим почивките на нашите гости уникално преживяване. Бих искал да развием това в бъдеще заедно и да имаме силно партньорство.”

Много туристически агенции са пропуснали този подход на сътрудничество – особено по време на пандемията. Въпреки че Марек Андришак е в TUI Германия от 15 години, след като се присъедини към компанията през 2006 г. като вицепрезидент по авиационната търговия, той никога не изглеждаше да установи истинско взаимно разбирателство с германските туристически агенти, които са основен канал за продажби на най -големия европейски туроператор.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]