fbpx

TUI добави над 100 хиляди допълнителни почивки за лято 2022, Гърция и Турция сред популярните дестинации

TUI Великобритания добави над 100 000 допълнителни почивки за лятото на 2022 година, в отговор на повишеното търсене. Туроператорът предлага допълнителни 1500 хотела в 62 дестинации. От TUI коментират, че специално семействата искат да резервират предварително, като май е най-популярният месец за пътуване.

Най-популярните дестинации за следващото лято са Гърция, Кипър, Турция и Флорида (САЩ), а популярността на пътуванията на дълги разстояния се е увеличила сред всички групи клиенти. Почти една четвърт (24%) от клиентите на TUI са избрали да отидат за по-дълга почивка в сравнение с 2019 г., „което показва желанието им да компенсират изгубеното време и да се поглезят“. Миналата седмица TUI Group заяви, че ще намали капацитета си за лятото на 2021 г. от 80% на 75% от нивото на 2019 г., като изглежда, че летните резервации са спрели.

Базираната в Германия туристическа група заяви, че резервациите за лятото, включително прехвърени такива от 2020 година и ваучери остават 2,8 милиона, което е 60% под нивото на 2019 година. Резервациите остават почти непроменени от актуализацията, публикувана през февруари.

Туроператорът отчита силни резервации във Великобритания за 2022 г., отбелязвайки: „Продължаваме да наблюдаваме силно задържано търсене във Великобритания, като резервациите за лятото на 2022 г. сега са около 120% по-високи в сравнение с резервациите през лятото на 2021 г. Резервациите за май 2022 г. пък отчитат увеличение с повече от 150% в сравнение с май 2021 г.“

TUI Великобритания предлага общо 56 хотела по българското Черноморие за лятото на 2020 година с опция Book now with no deposit (резервирай сега без депозит). Цените започват от 322 паунда (740 лева) за 7 нощувки, на база Bed & Breakfast.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.