fbpx

TUI добави над 100 хиляди допълнителни почивки за лято 2022, Гърция и Турция сред популярните дестинации

TUI Великобритания добави над 100 000 допълнителни почивки за лятото на 2022 година, в отговор на повишеното търсене. Туроператорът предлага допълнителни 1500 хотела в 62 дестинации. От TUI коментират, че специално семействата искат да резервират предварително, като май е най-популярният месец за пътуване.

Най-популярните дестинации за следващото лято са Гърция, Кипър, Турция и Флорида (САЩ), а популярността на пътуванията на дълги разстояния се е увеличила сред всички групи клиенти. Почти една четвърт (24%) от клиентите на TUI са избрали да отидат за по-дълга почивка в сравнение с 2019 г., „което показва желанието им да компенсират изгубеното време и да се поглезят“. Миналата седмица TUI Group заяви, че ще намали капацитета си за лятото на 2021 г. от 80% на 75% от нивото на 2019 г., като изглежда, че летните резервации са спрели.

Базираната в Германия туристическа група заяви, че резервациите за лятото, включително прехвърени такива от 2020 година и ваучери остават 2,8 милиона, което е 60% под нивото на 2019 година. Резервациите остават почти непроменени от актуализацията, публикувана през февруари.

Туроператорът отчита силни резервации във Великобритания за 2022 г., отбелязвайки: „Продължаваме да наблюдаваме силно задържано търсене във Великобритания, като резервациите за лятото на 2022 г. сега са около 120% по-високи в сравнение с резервациите през лятото на 2021 г. Резервациите за май 2022 г. пък отчитат увеличение с повече от 150% в сравнение с май 2021 г.“

TUI Великобритания предлага общо 56 хотела по българското Черноморие за лятото на 2020 година с опция Book now with no deposit (резервирай сега без депозит). Цените започват от 322 паунда (740 лева) за 7 нощувки, на база Bed & Breakfast.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]