fbpx

TUI Белгия започва да лети до Варна и Бургас от 3 юли

Неотдавнашното решение на Съвета за национална сигурност на Белгия да разреши пътуването до Шенгенското пространство отново от 15 юни представлява важна стъпка за туристическия сектор.

Пътуванията с кола и самолетните ваканции с TUI до европейските дестинации ще бъдат възобновени. За някои основни дестинации това ще е възможно едва от 1 юли. TUI се надява на бързо европейско решение относно дестинациите извън Европа.

Летателната програма на TUI Белгия за България стартира на 3 юли с полети до летищата във Варна и Бургас.

Първите полети до някои дестинации ще започнат от края на месец юни. На 20 юни от летище Брюксел до Дубровник (Хърватия), последван от полет в неделя на 21 юни до Фаро (Португалия).

TUI се фокусира върху началото на юли, официалната дата за началото на летните ваканции и датата, на която най-важните европейски дестинации ще отворят отново своите граници. От 1 юли TUI ще предлага разнообразна програма за полети, но броят на дестинациите, които се предлагат, и честотите на полетите систематично ще се увеличават всяка седмица.

Няколко страни извън Европа също са включени в тази програма, въпреки че за момента не са дадени подробности относно възможностите за пътуване до тези страни за белгийците. Страни като Турция, Мароко, Тунис и Египет са много популярни дестинации и представляват около 30% от полетния график на TUI Белгия.

TUI приветства новите перспективи за хората, които все още желаят да резервират екскурзия. От следващата седмица почиващите ще имат и избор от хиляди last minute оферти.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]