fbpx

TUI Белгия започва да лети до Варна и Бургас от 3 юли

Неотдавнашното решение на Съвета за национална сигурност на Белгия да разреши пътуването до Шенгенското пространство отново от 15 юни представлява важна стъпка за туристическия сектор.

Пътуванията с кола и самолетните ваканции с TUI до европейските дестинации ще бъдат възобновени. За някои основни дестинации това ще е възможно едва от 1 юли. TUI се надява на бързо европейско решение относно дестинациите извън Европа.

Летателната програма на TUI Белгия за България стартира на 3 юли с полети до летищата във Варна и Бургас.

Първите полети до някои дестинации ще започнат от края на месец юни. На 20 юни от летище Брюксел до Дубровник (Хърватия), последван от полет в неделя на 21 юни до Фаро (Португалия).

TUI се фокусира върху началото на юли, официалната дата за началото на летните ваканции и датата, на която най-важните европейски дестинации ще отворят отново своите граници. От 1 юли TUI ще предлага разнообразна програма за полети, но броят на дестинациите, които се предлагат, и честотите на полетите систематично ще се увеличават всяка седмица.

Няколко страни извън Европа също са включени в тази програма, въпреки че за момента не са дадени подробности относно възможностите за пътуване до тези страни за белгийците. Страни като Турция, Мароко, Тунис и Египет са много популярни дестинации и представляват около 30% от полетния график на TUI Белгия.

TUI приветства новите перспективи за хората, които все още желаят да резервират екскурзия. От следващата седмица почиващите ще имат и избор от хиляди last minute оферти.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.