fbpx

Tripadvisor: За 92% от пътуващите чистотата е най-важният фактор при избора на настаняване

Скорошно проучване от Tripadvisor установи следните тенденции за потребителите, които мислят за бъдещи пътувания:

  • Повече от 9 от 10 (92%) казват, че чистотата е най-важният фактор при избора на настаняване.
  • Повече от 8 на 10 (84%) казват, че сертификатите за чистота или санитария са важни при резервацията на пътуване.
  • Почти 8 на 10 (79%) заявиха, че е важно публично да се покаже спазването на правителствените стандарти за безопасност.

Ето защо хотелиерите трябва да обърнат внимание на новата програма „Пътувай безопасно“ (Travel Safe) на Tripadvisor, набор от инструменти, които да помогнат на хотелиерите да работят и да популяризират програмите и протоколите за чистота и безопасност на собствеността си и да позволят на потребителите да намерят, филтрират и валидират информацията за безопасност, за да се почувствате по-уверени в бъдещите си решения за пътуване.

Функциите за безопасно пътуване са налични на всички 49 пазара, където Tripadvisor работи, и повече от 13 850 имота вече са активирали набора от функции. “Пътувай безопасно” на Tripadvisor е проектирана да показва следната информация:

  • Чек-листи за здраве и безопасност: Собствениците на хотели и ресторанти вече могат да споделят информация за мерките за безопасност директно в списъка си с Tripadvisor. Те включват хигиенни процедури, насоки за носене на маски, политики за социално дистанциране и други.
  • Филтри за търсене: Нов филтър позволява на потребителите лесно да намерят кои хотели и ресторанти вземат тези допълнителни предпазни мерки.
  • Отзиви на пътници: Новите формуляри за подаване на рецензии позволяват на потребителите да валидират мерките за безопасност, прилагани в отделните фирми и да споделят своя опит с други пътници.
  • Въпроси и отговори със собствениците на фирми: Ако потребителите все още имат въпроси, те могат директно да пишат на собствениците на фирми за техните мерки за безопасност.

За хотелиерите наборът от инструменти за безопасно пътуване означава, че те вече могат:

  • Да посочат мерките за безопасност, които имат в тяхната собственост, като попълнят чек-лист в техния център за управление на Tripadvisor (безплатно).
  • Чек-листът също така позволява на местата за настаняване да представят текстово описание на стъпките, които предприемат за защита на клиентите, включително връзки към информация за безопасност на техните собствени уебсайтове.

Като цяло програмата Travel Safe е печеливша както за пътуващите, така и за хотелиерите. Потребителите ще получат спокойствието, което им е необходимо, за да пътуват и вечерят навън, а сега хотелите имат прост начин да подчертаят, без заплащане, стъпките, които предприемат, за да защитят безопасността на своите клиенти.

Можете също така да видите пример за функцията на контролния списък и как изглежда на живо в списъка на хотела тук: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g186338-d193129-Reviews-Danubius_Hotel_Regents_Park-London_England.html

Източник: Max Starkov

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]