fbpx

Tripadvisor с програма в помощ на хотели и здравни организации

Tripadvisor стартира програма „Здраве за хотели“ (Health for Hotels) , която ще работи заедно с NHS Trust(Националната здравна служба на Англия), в която ще се свързват с хотели, които могат да предоставят стаи в този момент на нужда.

Тъй като болниците в много райони на Обединеното кралство не разполагат с капацитет и има много здравни работници, които не могат да се върнат по домовете си след смяната, допълнителните легла, осигурени от хотелските партньори, могат да допринесат за борбата срещу Covid-19.

Сайтът позволява на здравните организации да сигнализират, че се нуждаят от стаи, а за хотелите да отбележат, че имат свободни стаи. След това екипите на Tripadvisor ще свържат хотелите с организациите.

Каника Сони, главен търговски директор на Tripadvisor, каза: „В този предизвикателен момент знаем, че Tripadvisor може да играе уникална роля за подпомагане на нуждите за настаняване на фронтови медицински работници, които търсят временно настаняване, и ние с удоволствие ще попитаме нашите партньорите в хотела да направят същото. Знаем, че толкова много медицински работници не могат просто да се върнат у дома след работа, защото живеят с някой с нарушена имунна система, затова Tripadvisor се гордее, че предлага помощ, когато е възможно.“

Tripadvisor разясниха и някои от точките относно финансовите взаимоотношения между хотелите и здравните организации, като подчертаха,че социалната мрежа не печели нищо от тази инициатива, а го прави с цел по-лесна връзка между туристическия бизнес и здравеопазването.

Цените на стаите, разходите по почистващи и дезинфекциращи препарати се поемат от здравните организации, като цените са договарят предварително.

Можете да разгледате подробно инициативата тук

Източник: Tripadvisor

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]