fbpx

Tripadvisor с програма в помощ на хотели и здравни организации

Tripadvisor стартира програма „Здраве за хотели“ (Health for Hotels) , която ще работи заедно с NHS Trust(Националната здравна служба на Англия), в която ще се свързват с хотели, които могат да предоставят стаи в този момент на нужда.

Тъй като болниците в много райони на Обединеното кралство не разполагат с капацитет и има много здравни работници, които не могат да се върнат по домовете си след смяната, допълнителните легла, осигурени от хотелските партньори, могат да допринесат за борбата срещу Covid-19.

Сайтът позволява на здравните организации да сигнализират, че се нуждаят от стаи, а за хотелите да отбележат, че имат свободни стаи. След това екипите на Tripadvisor ще свържат хотелите с организациите.

Каника Сони, главен търговски директор на Tripadvisor, каза: „В този предизвикателен момент знаем, че Tripadvisor може да играе уникална роля за подпомагане на нуждите за настаняване на фронтови медицински работници, които търсят временно настаняване, и ние с удоволствие ще попитаме нашите партньорите в хотела да направят същото. Знаем, че толкова много медицински работници не могат просто да се върнат у дома след работа, защото живеят с някой с нарушена имунна система, затова Tripadvisor се гордее, че предлага помощ, когато е възможно.“

Tripadvisor разясниха и някои от точките относно финансовите взаимоотношения между хотелите и здравните организации, като подчертаха,че социалната мрежа не печели нищо от тази инициатива, а го прави с цел по-лесна връзка между туристическия бизнес и здравеопазването.

Цените на стаите, разходите по почистващи и дезинфекциращи препарати се поемат от здравните организации, като цените са договарят предварително.

Можете да разгледате подробно инициативата тук

Източник: Tripadvisor

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]