fbpx

Три големи руски туроператора обявиха, че анулират всички почивки до 30 юни

Руските туроператори ще отменят полетите си през юни във всички чуждестранни дестинации, съобщава уебсайта на Асоциацията на руските туроператори.

По-специално отмяната на летните почивки беше обявена от ANEX Tour, Coral Travel, PEGAS Touristik, се казва в доклада. Отбелязва се, че това решение е взето при условия на „пълна несигурност“ със сроковете за премахване на ограниченията, наложени във връзка с пандемията коронавирус в Русия и основните дестинации, до които пътуват руските туристи.

ANEX Tour вече обяви, че руските граждани няма да могат да почиват в чужбина от 1 до 30 юни поради форсмажорни обстоятелства. На клиентите беше предложено да променят датите на пътуванията и да използват вече извършеното плащане, като избират дати и дестинации до 31 декември 2021 г. по текущи цени.

От Анекс тур също така обявиха и програмата за полетите от Москва до Бургас и първия самолет ще бъде едва на 3 август. Курсовете ще бъдат изпълнявани от авикомпанията Azur Air.

Coral Travel също отменя всички резерваци в чужбина с датата на заминаване на туристите от 1 до 30 юни 2020 г. Промяна на резервацията е възможно за всяка дестинация и дата, до края на следващата година.

PEGAS Touristik също потвърдиха отмяната на чуждестранните турове с полети през юни, като уточни, че условията за промяна на датата на резервацията остават същите.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]