fbpx

Travel Academy отложиха годишната си конференция заради COVID-19 за октомври

Годишната конференция и Bulgarian Travel Academy Awards, организирани от Travel Academy, които трябваше да се проведат април месец, са отложени за октомври месец.Това обявиха организаторите на уебсайта си https://travel-academy.org/

Публикуваме съобщението от страницата на Travel Academy:

На база това решение (заб. Решението на правителството за ограничаване на масови събития) и проблемите, които се създават за бизнеса поради разпространението на заболяването COVID-19 и с цел минимизиране на загубите по организирането на събитията, ние от Travel Academy, взехме решение за отлагане на VII-та годишна конференция на Travel Academy и второто издание на Bulgarian Travel Academy Awards. Вярваме, че мярката за спиране на всички мероприятия на закрито ще бъде разширена до още по-голям обхват и не искаме да изчакваме до последния момент за да вземем това решение.

За първи път от 2013-та година насам годишната конференция на Travel Academy ще бъде отложена за друга дата. Новите дати за провеждане на най-значимата конференция за туристическата индустрия са 9 и 10 октомври 2020 г. Всички условия за участниците в годишната конференция и изложителите ще бъдат спазени и тяхното участие остава защитено, като ще поднесем компенсация персонално до всеки един регистриран участник. Вече са променени всички дати, видове билети и условия за регистрация за VII-та годишна конференция на Travel Academy в сайта на събитието.

Второто издание на Церемонията по награждаването на победителите в Bulgarian Travel Academy Awards и цялата кампания по номинация, гласувания на публика и жури също се отлагат. Новите срокове и дати вече са актуализирани в сайта www.travel-awards.bg.

Така графикът на събитията на Travel Academy става:

  • 19.09 – 20.09.2020 – Нощ на Хотелите
  • 09.10 – 10.10.2020 – VII годишна конференция на Travel Academy
  • 09.10.2020 – Церемония по награждаване победителите в Bulgarian Travel Academy Awards
  • 28.11 – 29.11.2020 – Travel Expo

                                                                                                             Източник:https://travel-academy.org/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Към момента нямаме други подобни статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.