fbpx

Travel Academy отложиха годишната си конференция заради COVID-19 за октомври

Годишната конференция и Bulgarian Travel Academy Awards, организирани от Travel Academy, които трябваше да се проведат април месец, са отложени за октомври месец.Това обявиха организаторите на уебсайта си https://travel-academy.org/

Публикуваме съобщението от страницата на Travel Academy:

На база това решение (заб. Решението на правителството за ограничаване на масови събития) и проблемите, които се създават за бизнеса поради разпространението на заболяването COVID-19 и с цел минимизиране на загубите по организирането на събитията, ние от Travel Academy, взехме решение за отлагане на VII-та годишна конференция на Travel Academy и второто издание на Bulgarian Travel Academy Awards. Вярваме, че мярката за спиране на всички мероприятия на закрито ще бъде разширена до още по-голям обхват и не искаме да изчакваме до последния момент за да вземем това решение.

За първи път от 2013-та година насам годишната конференция на Travel Academy ще бъде отложена за друга дата. Новите дати за провеждане на най-значимата конференция за туристическата индустрия са 9 и 10 октомври 2020 г. Всички условия за участниците в годишната конференция и изложителите ще бъдат спазени и тяхното участие остава защитено, като ще поднесем компенсация персонално до всеки един регистриран участник. Вече са променени всички дати, видове билети и условия за регистрация за VII-та годишна конференция на Travel Academy в сайта на събитието.

Второто издание на Церемонията по награждаването на победителите в Bulgarian Travel Academy Awards и цялата кампания по номинация, гласувания на публика и жури също се отлагат. Новите срокове и дати вече са актуализирани в сайта www.travel-awards.bg.

Така графикът на събитията на Travel Academy става:

  • 19.09 – 20.09.2020 – Нощ на Хотелите
  • 09.10 – 10.10.2020 – VII годишна конференция на Travel Academy
  • 09.10.2020 – Церемония по награждаване победителите в Bulgarian Travel Academy Awards
  • 28.11 – 29.11.2020 – Travel Expo

                                                                                                             Източник:https://travel-academy.org/

Споделете тази статия

Свързани Статии

Към момента нямаме други подобни статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]