fbpx

Jet2holidays стартира „обещание в три стъпки“ за завръщане на почивките

Jet2holidays даде триетапно обещание на своите клиенти, за да гарантира, че връщането на програмата за почивки е „безопасно и гладко“.

Вторият по големина туроператор в Обединеното кралство обещава на клиентите „гаранция за добре дошли“, „гаранция без притеснения“ и “ще бъдем с вас до край”.

Jet2 създадоха видеоклип, в който признават, че „светът е малко по-различен в наши дни“ и представят новите мерки, приети на летищата, по време на полетите и в курортите.

Те включват задължителна дезинфекция на ръцете на летищата, защитни екрани на рецепциите за регистрация, маски на летищата и в самолетите, използването на мобилни приложения за регистрация и качване на борда, мерки за социално дистанциране и почистване на самолетите.

„Правим всичко възможно, за да ви предоставим една и съща VIP услуга във всяка стъпка“, разказват от компанията. “Засега просто ще се усмихваме зад маските си.”

В публикация на своя уебсайт, придружаваща видеото, туроператорът заяви: „Наистина сме доволни да ви приветстваме на борда от 15 юли 2020 г. Нещата може да изглеждат и усещат малко по-различни в наши дни, но искаме да ви уверим, че сте в сигурни ръце, когато отивате на почивка с нас.”

„Да се ​​грижим за вас във всеки един момент от пътуването е това, което правим най-добре. Ето защо ще ви предоставим водещо в индустрията обслужване на клиенти, което познавате и обичате, с някои допълнителни мерки, за да сте сигурни и стабилни. В крайна сметка ние сме заедно в това.”

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]