fbpx

Уникален български продукт ще рекламира дестинацията ни пред света

Българската и световната туристическа индустрия преживяват един от най-тежките периоди в историята си вече близо година. Пътуванията и настаняването регистрират рекордни спадове в приходите и броя на туристите. Една българска туристическа агенция обаче не спира да се развива и да търси начини да реализира идеите си, въпреки кризата.

България като дестинация винаги е имала нужда от по-атрактивна реклама сред основните туристически пазари. Българската туристическа агенция slr holiday service, официален представител на големия немски туроператор Schauinsland Reisen за България, използва месеците на пандемия и локдаун за една изключително креативна и българска идея. Идея, която ще спомогне за рекламата на България като туристическа дестинация и за по-доброто преживяване на гостите на страната.

„Вярваме, че с наближаването на пролетта, все повече хора ще започнат да мислят за летните си почивки. Предизвикателствата ще са много и конкуренцията между различните дестинации ще бъде по-силна от всякога, но сме уверени, че с правилни маркетингови послания и адекватна ценова политика, България може да посрещне един относително добър сезон. Ние ще работим усилено за това. Вярваме, че ще получим и Вашата подкрепа.“, каза управителя на slr holiday service, Илия Илиев.

„Днес ще ви представим нещо, в което вложихме много енергия в изминалите месеци. Нещо иновативно. Нещо българско. От години екипът ни търси различни и новаторски похвати да покажем на гостите нещо повече от страната ни и да оставим спомени, които да върнат хората отново при нас. В края на миналото лято една идея ни вдъхнови особено силно – не просто да оставим спомени, а да опаковаме частица от България, която гостът да отнесе със себе си вкъщи.“, коментира Илиев.

Повече информация и презентация на продукта на slr holidays service може да откриете тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.