fbpx

Thomas Cook ще се конкурира с TUI в продажбата на атракции

Thomas Cook, който преди седмици се възстанови след фалита под формата на онлайн туроператор продължава да разширява портфолиото на услугите си. След като обявиха сътрудничество с Hotelbeds, Thomas Cook съобщи, че е подписал дългосрочно партньорство с Attraction World, които предлагат услуги в сферата на развлеченията и активитетите.

Сделката ще позволи на Thomas Cook да получи достъп до продажбата на 20 000 екскурзии и дейности в над 70 дестинации, както и продажби на билети до Attraction World.

Attraction World са водещият специалист в Обединеното кралство за тематични паркове и билети, доставящи продукти на повечето водещи британски туристически агенти и туристически марки.

На първите етапи туроператорът ще продава инвентара на Attraction World чрез „white label“, а след известно време ще премине към пълно интегриране на приложно-програмния интерфейс в своите онлайн портали. Всъщност тази сделка е подновяване на сътрудничеството, тъй като Attraction World свят работи дълго време с Thomas Cook Group преди ликвидацията на компанията през септември 2019 г.

По този начин “новият” Thomas Cook възобновява работата си на пазара “destination experience”, където платформата Musement, собственост на TUI Group има силни позиции.

Китайската холдингова компания Fosun, която притежава правата върху марката Thomas Cook, обяви повторното пускане на туристическата компания като OTA, като се фокусира почти изцяло върху динамичния модел на опаковката.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]