fbpx

Thomas Cook и Hotelbeds сключиха стратегическо партньорство

Hotelbeds, водещата световна банка за легла, обяви стратегическо партньорство с Thomas Cook, новия онлайн бизнес за почивка онлайн туроператор, стартиран наскоро след придобиването на марката от Fosun Tourism Group.

Благодарение на това сътрудничество, Thomas Cook ще получи достъп до над 180 000 уникални хотелски имота в 140 държави по света, много от които са сключени при ексклузивни условия от екип от над 1000 професионални контрагенти, разположени в най-популярните дестинации за отдих по света.

Thomas Cook се присъединява към съществуващите 60 000 купувачи на туристически сделки в Hotelbeds – като туроператори, туристически агенти, авиокомпании.

Леон Херце, директор продажби в Hotelbeds, каза: „Всички ние в Hotelbeds сме изключително доволни да видим как Thomas Cook се рестартира и се радваме, че можем да подкрепим техния нов модел. Hotelbeds разполага с опит, технологии и хотелиерски отношения, които ще помогнат на Thomas Cook да привлече пътниците с възможно най-доброто обслужване и хотелски продукт. Очакваме с нетърпение да видим отново как легендарния туроператор се превръща в една от водещите европейски марки за почивка.”

Ема Кинг, търговски директор на Thomas Cook, добави: „Когато разработвахме новия си Thomas Cook, искахме да предложим на нашите клиенти възможно най-широк избор от хотелско настаняване – и да можем да направим това бързо, без да имаме нужда от пряко договаряне.”

“Връзката ни с Hotelbeds като стратегически партньор за “банка за легла” дава на клиентите ни достъп до огромно портфолио от ексклузивни хотели с конкурентни цени по целия свят. Ние продаваме само почивки до дестинации в списъка на коридорите за пътуване на правителството на Обединеното кралство, включително Турция, Италия и някои части на Гърция. Очакваме с нетърпение да се разрастнем и мащабираме нашия бизнес, като работим заедно с Hotelbeds, за да отговорим на нарастващото търсене на клиенти за почивки.”

Източник: Hotelbeds, Thomas Cook

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]