fbpx

Световната туристическа организация обединява сектора, за да планира бъдещето

Световната туристическа организация (UNWTO) отново събра лидери от целия сектор за разговори на високо ниво, целящи укрепване на сътрудничеството между публичния и частния сектор. 42-ата пленарна сесия на асоциираните членове на специализираната агенция на ООН се фокусира както върху непосредствените приоритети за жизненоважното рестартиране на туризма, така и върху дългосрочната задача да гарантира, че секторът продължава да бъде ключов стълб на устойчивото развитие.

Събитието предостави уникална платформа на високо ниво, която позволи на членовете да споделят своите най-добри практики и предложения за възстановяване. С темата “Възстановяване на туризма. Изграждане на доверие. Укрепване на партньорствата”, сесията повтори по-широките приоритети на UNWTO, преди всичко възстановяване на доверието в международните пътувания и насърчаване на сътрудничеството на всяко ниво.

Туризмът се нуждае от подкрепата на правителствата и международните организации, за да расте отново по-силен и по-устойчив и да бъде от полза за милиони хора и фирми по света. Пленарната сесия беше съсредоточена върху поставянето на основите на Работната програма на UNWTO за 2021 г.

Генералният секретар на UNWTO, Зураб Пололикашвили заяви: “Ангажираното участие на всяка част от нашия сектор ще е необходимо, за да се рестартира туризмът и да се стимулира възстановяването. От началото на тази криза, туризмът даде път в адаптирането към новата реалност и поставянето на общественото здраве трябва да бъде най-напред.”

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]