fbpx

Световната туристическа индустрия се подготвя за WTM Лондон на 9-11 ноември

Виртуалното онлайн изложение World Travel Market стартира на 9 ноември, като събира професионалисти в областта на пътуванията и туризма от цял ​​свят.

Саймън Прес, старши директор, WTM Лондон: „Туристическата индустрия преживява една от най-тежките кризи на нашето време. WTM Virtual предоставя на професионалистите платформа за планиране на възстановяването в индустрията и връзки с бизнес партньори, както и за установяване на нови взаимоотношения и проучване на перспективите. Нашите делегати ще могат да продължат напред и да положат солидна основа за икономическо възстановяване през 2021 г.“

Събитието ще бъде домакин на виртуална конференция Travel Forward Virtual. На 9-10 ноември гостите на събитието се очакват на Международната конференция по туризъм и инвестиции (ITIC).

Експертните сесии на WTM Virtual ще съберат водещи политици, учени, здравни експерти и световни медии, за да обсъдят плановете за възстановяване на туристическата индустрия през 2021 година.

На дневед ред на онлайн събитието ще бъдат и следните теми:

-Глобални прогнози от изследователската фирма Euromonitor International, както и обяснение защо глобалният туризъм ще се възстанови едва след 3-5 години.

-Интервю с ръководители на големи нискотарифни авиокомпании: изпълнителният директор на Ryanair Майкъл О’Лиъри (10 ноември) и главният изпълнителен директор на JetBlue Робин Хейс.

-„Еволюцията на авиацията след пандемията на коронавирус“ – Virgin Atlantic, Boeing, IATA и други ще споделят своя опит.

-Среща на върха на ръководителите на UNWTO, WTTC и WTM. Обширна дискусия относно възстановяването на туризма и иновациите за борба с COVID-19.

Регистрация за онлайн туристическото събитие може да направите тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.