fbpx

Световната туристическа индустрия се подготвя за WTM Лондон на 9-11 ноември

Виртуалното онлайн изложение World Travel Market стартира на 9 ноември, като събира професионалисти в областта на пътуванията и туризма от цял ​​свят.

Саймън Прес, старши директор, WTM Лондон: „Туристическата индустрия преживява една от най-тежките кризи на нашето време. WTM Virtual предоставя на професионалистите платформа за планиране на възстановяването в индустрията и връзки с бизнес партньори, както и за установяване на нови взаимоотношения и проучване на перспективите. Нашите делегати ще могат да продължат напред и да положат солидна основа за икономическо възстановяване през 2021 г.”

Събитието ще бъде домакин на виртуална конференция Travel Forward Virtual. На 9-10 ноември гостите на събитието се очакват на Международната конференция по туризъм и инвестиции (ITIC).

Експертните сесии на WTM Virtual ще съберат водещи политици, учени, здравни експерти и световни медии, за да обсъдят плановете за възстановяване на туристическата индустрия през 2021 година.

На дневед ред на онлайн събитието ще бъдат и следните теми:

-Глобални прогнози от изследователската фирма Euromonitor International, както и обяснение защо глобалният туризъм ще се възстанови едва след 3-5 години.

-Интервю с ръководители на големи нискотарифни авиокомпании: изпълнителният директор на Ryanair Майкъл О’Лиъри (10 ноември) и главният изпълнителен директор на JetBlue Робин Хейс.

-„Еволюцията на авиацията след пандемията на коронавирус“ – Virgin Atlantic, Boeing, IATA и други ще споделят своя опит.

-Среща на върха на ръководителите на UNWTO, WTTC и WTM. Обширна дискусия относно възстановяването на туризма и иновациите за борба с COVID-19.

Регистрация за онлайн туристическото събитие може да направите тук.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]