fbpx

Sunny Heart Travel наема още бивши служители на Thomas Cook

Новият стартиращ туроператор Sunny Heart Travel нае още бивши служители на Thomas Cook и се присъедини към Protected Trust Services. Sunny Heart Travel е на път да стартира тази есен като онлайн туроператор, след като е създаден от екип от бившия персонал на Thomas Cook.

В компанията водеща роля ще играят Ед Алмейда, бивш старши ръководител на технически проекти в Thomas Cook, както и бившия мениджър по креативен дизайн, Роджър Милър, който ще управлява създаването на блога и рекламата в социалните медии. Луси Робъртс, копирайтър и Катрин Глоувър, бивш фотограф на Thomas Cook, пишат съдържание за уебсайта и блога на Sunny Heart Travel.

Изпълнителен директор на Sunny Heart пък е Стив Бенцен, бивш IT Program мениджър на Thomas Cook. Бенцен заяви: „Надявам се след старта на компанията да разширим постоянната работна сила. За момента ще работим само ние, предимно бивши мениджъри в Thomas Cook“

Компанията получи Atol лиценз за 1000 пътници и е регистрирала името и логото си под марката Sunny Heart Travel. Решението на туроператора да се присъедини към Protected Trust Services означава, че ще може да предложи решение за защита на паричните суми на клиентите. „Вярваме, че моделът на доверителна сметка Atol осигурява по-високо ниво на финансова сигурност на клиента, като гарантира, че всички плащания се държат на сигурно“, каза Бенцен.

Припомняме, че другата голяма част от ръководството на фалиралия Thomas Cook участва в новия, вече възроден онлайн туроперато със същото име, който стартира по-рано този месец.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]