fbpx

След ITB Berlin отложиха и най-голямото изложение за технологии в сферата на туризма

След като вчера беше обявена неприятната новина,че организаторите и федералните служби на Германия са взели решение да отменят ITB Berlin, малко по-късно беше съобщено,че няма да се състои и HITEC 2020, което трябваше да се проведе в Майорка, Испания между 21 и 23 април.

Какво представлява всъщност HITEC?

HITEC (The Hospitality Industry Technology Exposition and Conference) е най-голямото и най-старо изложение и конференция за технологии в сферата на хотелиерството. Създадена е от специалисти по професионално и технологично обслужване на хотелиерството (HFTP®), глобална асоциация с нестопанска цел в сферата на hospitality, която е със седалище в Остин, Тексас, САЩ. Изложението се провежда в Европа,Азия,Дубай и САЩ. HITEC предлага уникална комбинация от най-новите технологични тенденции в туризма и обединява най-ярките умове и най-горещите технологии от целия свят на едно място. Събитието предлага на участниците обучение, достъп до най-добрите експерти в областта на туристическата индустрия и ресурси за намиране на рентабилни начини, за подобряване на крайните резултати на компанията.

От HFTP (Hospitality Financial and Technology Professionals) обявиха, че HITEC Europe 2020 е отложено в отговор на глобалната несигурност, свързана с Coronavirus и непосредственото му въздействие върху индустрията на хотелиерството.

„HITEC Europe е нишово събитие, но неговата аудитория е от цялото земно кълбо, включително Китай, Хонконг, Италия, Франция, Норвегия и редица други страни, които имат случаи на вируса наскоро. За разлика от някои индустрии, нашите заинтересовани страни са затворили цели хотели и ресторанти, а други страдат от непланирана ниска заетост. Смятахме, че е важно да покажем нашата роля за минимизиране на разпространението на новия коронавирус, като използваме възможността да отложим събитието. “, съобщи Франк Волф, изпълнителен директор на HFTP на официалната страница на събитието.

Снимка: https://www.hftp.or

Споделете тази статия

Свързани Статии

Към момента нямаме други подобни статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]