fbpx

Schauinsland с нова политка за плащане на комисионни към партньорите

Немският туроператор Schauinsland-Reisen публикува своята система за изпалащане на комисионни за финансовата 2020/2021 година.

Тя съдържа важна промяна: в бъдеще компанията ще превежда комисионната към туристическите агенции веднага след получаване на плащането. Тази иновация ще бъде приложена от 1 юли 2020 г., така че туристическите агенции да могат да се възползват от резервациите това лято и есен.

Особено в настоящата ситуация ние сме доволни, че можем да предприемем тази голяма стъпка за туристическите агенции, дори ако тя представлява огромно предизвикателство за нас“, заяви директорът по продажбите на Schauinsland, Детлеф Шрьоер.

„Комбинацията от високи комисионни и ранни срокове на изплащане прави още по-лесна комуникацията с нашите партньорски туристически агенции и е гаранция за взаимен успех“, убеден е Шрьоер.

Всичко друго остава непроменено. Туристическите агенции получават десет процента комисионна от първата резервация, максимална комисионна от 13 процента и фиксирано възнаграждение от десет процента за резервации само за полети.

Източник: www.touristik-aktuell

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]