fbpx

Schauinsland-Reisen разширява хотелското си портфолио за сезон 2022

Немският туроператор Schauinsland-Reisen иска да спечели клиенти за следващото лято с повече хотелски стаи, предлагащи директен достъп до басейни, повече хотели в Египет и стабилни цени.

Базираната в Дуисбург компания е първият голям немски туроператор, който разкрива основните акценти от програмата си за лятото на 2022 г., която вече може да се резервира от известно време. Деветте брошури за следващата година включват над 1500 хотела и апартамента, 44 от които са нови в лятната програма, съобщават от fvw.

Schauinsland-Reisen (SLR) обърна специално внимание на една категория хотелски стаи, които вече се оказаха много популярни това лято. Броят на стаите, предлагащи директен достъп до басейн и по този начин избягване на ходене през сградата на хотела, е разширен до 265 хотела, включително добре познати марки като Lopesan и Iberostar. SLR предлага такива стаи изключително на немския пазар в избрани места за настаняване.

Друга тенденция, според компанията е силното нарастване на търсенето на тризвездни хотели, предлагащи комфортно настаняване, добро местоположение, надеждно качество и семейна атмосфера.

SLR също вижда добър потенциал за Египет, където допълнително разшири портфолиото си с редица ексклузивно предлагани места за настаняване, които включват Pickalbatros, Steigenberger, Jaz, Three Corners, Azur Hotels и Sunrise Hotels and Resorts. По отношение на цените, туроператорът обещава стабилни цени за всички дестинации за лятото на 2022 г. Отстъпките при ранни записвания се предлагат до 31 януари, а в някои случаи дори до края на март.

SLR, които продават предимно чрез туристически агенции, стартираха този месец роудшоу, за да представят своята програма за лято 2022 г. в 21 града в Германия. Събитията на живо включват и представители на туристически бюра, авиокомпании и хотели.

Ръководителят на продажбите Детлеф Шрьоер каза: “В тези трудни времена едно роудшоу ни предлага ценна възможност да обменяме мнения лично с туристически агенти, да изясним отворени въпроси и да представим перспективите за бъдещите празници. Освен това искаме също да подчертаем нашата признателност за нашите търговски партньори, които отново се представиха невероятно през последните месеци.”

Споделете тази статия

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]