fbpx

Ryanair премахва таксата за промяна на полети при всички нови резервации за юли и август

Ryanair обяви, че ще се откаже от таксата за смяна на полет за всички клиенти, които резервират пътувания през юли и август. Това ще позволи на всички клиенти да резервират лятната си ваканция и да бъдат спокойни, в случай, че плановете им се променят.

Ryanair планира да изпълнява над 1000 ежедневни полета от 1 юли. За да осигури възможно най-голяма увереност и гъвкавост, Ryanair вече предлага на клиентите следната опция:

От 10 юни клиентите, които купуват билети за пътувания през юли и август тази година, ще могат да преместят своите полети без такса. Тази промяна на датата на полетите ще важи само за маршрутите, които клиентите вече са резервирали и пътуванията трябва да бъдат завършени преди края на 2020 година.

Дара Брейди, маркетинг и дигитален мениджър, Ryanair каза: „Тъй като популярни ваканционни страни като Италия, Португалия и Испания се отварят отново за международни туристи, ние сме готови да приветстваме пътниците на борда от 1 юли, когато Ryanair ще изпълнява над 1000 ежедневни полета в цялата ни мрежа. Искаме да предложим на нашите клиенти възможно най-много увереност и гъвкавост, без такса за смяна на полета, ако техните планове за пътуване се променят ”.

Източник: Ryanair

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]