fbpx

Ryanair премахва таксата за промяна на полети при всички нови резервации за юли и август

Ryanair обяви, че ще се откаже от таксата за смяна на полет за всички клиенти, които резервират пътувания през юли и август. Това ще позволи на всички клиенти да резервират лятната си ваканция и да бъдат спокойни, в случай, че плановете им се променят.

Ryanair планира да изпълнява над 1000 ежедневни полета от 1 юли. За да осигури възможно най-голяма увереност и гъвкавост, Ryanair вече предлага на клиентите следната опция:

От 10 юни клиентите, които купуват билети за пътувания през юли и август тази година, ще могат да преместят своите полети без такса. Тази промяна на датата на полетите ще важи само за маршрутите, които клиентите вече са резервирали и пътуванията трябва да бъдат завършени преди края на 2020 година.

Дара Брейди, маркетинг и дигитален мениджър, Ryanair каза: „Тъй като популярни ваканционни страни като Италия, Португалия и Испания се отварят отново за международни туристи, ние сме готови да приветстваме пътниците на борда от 1 юли, когато Ryanair ще изпълнява над 1000 ежедневни полета в цялата ни мрежа. Искаме да предложим на нашите клиенти възможно най-много увереност и гъвкавост, без такса за смяна на полета, ако техните планове за пътуване се променят ”.

Източник: Ryanair

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.