fbpx

Руски туроператори прехвърлят тазгодишните резервации за България за 2021 година

Почивки до дестинации, до които на този етап не може да се пътува от Русия, с отпътуване месец август започнаха да се прехвърлят за 2021 година от големите туроператори.

Става въпрос за ваканционни пътувания до 18 дестинации. Те включват Гърция, България, Индия, Виетнам, Мароко, Кипър, Тунис, Испания, ОАЕ, Хърватия, Шри Ланка и Черна гора, които руските власти все още не са открили. В частност туроператорът ANEX Tour обяви,че прехвърля почивките до тези дестинации за по-късни дати.

В същото време туроператорът предлага да прехвърли пътуванията, като запазва основните параметри и без допълнително заплащане. Броят на нощувките, градът на отпътуване, хотелът, настаняването и броят на туристите се запазват. Офертата за отлагане на датата може да бъде използвана от туристи с пакетни турове, които е трябвало да летят с чартърни полети до 18 дестинации, които посочихме по-горе.

В същото време компанията декларира, че не са възможни възстановявания на суми за прехвърлените „чартърни“ турове.

Припомняме, че Русия ще започне международни полети от летищата на Москва, Московска област, Санкт Петербург и Ростов на Дон от 1 август, както заяви премиерът Михаил Мишустин. Засега само полети до Великобритания, Турция и Танзания ще бъдат възобновени от 1 август, каза вицепремиерът Татяна Голикова. Списъкът на държавите ще се актуализира на всеки две седмици. 

Източник: www.tourprom.ru

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]