fbpx

RIU затвори всичките си хотели по света, изявление на собствениците

Преди две седмици RIU Hotels & Resorts обявиха, че пет от хотелите им ще останат отворени, но хотелската верига най-накрая трябваше да затвори всички свои хотели, поради ограничения на мобилността в 19-те страни, в които присъства.

Кармен и Луис Риу, изпълнителни директори и собственици на RIU изпратиха писмо до своите 31 000 служители, за да ги информират за ситуацията, в която преминава компанията. Те ги увериха, че „ние, изпълнителните директори и всички директори на компанията работим неуморно за вземане на бързи решения, отразяващи тежестта на ситуацията. И ние работим с една единствена цел: да осигурим жизнеспособността на RIU“.

Собствениците признават, чеМоже би в първите дни се надявахме, че тази криза няма да се окаже толкова сериозна. Но днес знаем, че това е най-трудната ситуация, с която някога сме се сблъсквали. Никога не сме преживявали нещо подобно. Никога преди не е имало депресия, рецесия или кризисна ситуация, засегнала целия свят, като в същото време тотално парализира дейността ни във всички 19 страни, където имаме хотели и на всички пазари, от които идват нашите клиенти. “

И двамата изпълнителни директори признават, че “никога досега не бяхме принуждавани да вземем решение да затворим всички наши хотели.Ето защо направихме някои грешки в комуникацията, които предизвикаха безпокойство и несигурност. Искаме да ви се извиним за това.”

Както двамата подчертават, “Хотелите без персонал са просто сгради. Вие сте тези, които придават смисъл на RIU, чрез вашия професионализъм, ентусиазъм и добро обслужване. Ето защо, както казахме, ние работим, за да можем да разчитаме на отново вашата подкрепа. ”

Поради всички тези причини двамата изпълнителни директори благодарят навсички сътрудници в централните служби, които все още работят за поддържане на компанията. И тези, които са в хотелите, поддържат активите ни до нулата, за да можем да рестартираме операциите, когато възможно е. И най-вече искаме да благодарим на всички работници, които остават вкъщи. “

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]