fbpx

RIU предлагат безплатна медицинска помощ при Covid и престой, за гостите с директни резервации

Испанската верига Riu Hotels ще предлагат медицинска помощ на гостите, които са резервирали почивки си през техния уебсайт, включително ако има засегнати от Covid-19 по време на техните почивки.

Обхваща медицинска помощ, хирургия, хоспитализация и спешен медицински транспорт до 30 000 евро на гост. Помощта също така ще покрива удължаване на хотелския престой до 14 нощувки по медицински причини за всички гости в резервацията, както и билети за връщането им у дома .

Испанската хотелска верига ще предоставя безплатно „Riu Protect“ за резервации, направени от тази седмица (15.06) до края на годината директно през уебсайта на компанията. Услугата е разработена със застрахователна компания Axa, тъй като хотелската верига, базирана в Майорка, има за цел да предложи допълнителна безопасност на почиващите по време на кризата, причинена от пандемията Covid-19.

RIU бяха принудени да затворят всичките си 99 хотела в 19 държави през март поради опасността за здравето. Веригата вече започна процеса на възстановяване с отварянето на хотели в Берлин, Гвадалахара в Мексико, Маями, Канкун и България. Предвиждат се и нови отваряния през следващите седмици в Испания, Португалия, Доминиканската република, Ямайка и Коста Рика.

Изпълнителният директор на компанията Луис Риу каза: „В тези несигурни времена искаме да предложим на нашите клиенти цялата сигурност и спокойствие, които можем. Така че, когато правят резервациите си, им се предоставя възможност да анулират или направят промени до 30 април 2021 г. безплатно. Сега добавяме и тази нова услуга, за да им предложим допълнителна безопасност и спокойствие, тъй като те ще знаят, че ако се сблъскат с инфекция от Covid-19 или друго медицинско състояние, ще получат внимание и грижи без допълнително заплащане.“

Източник: Travelweekly

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]