fbpx

RIU предлагат безплатна медицинска помощ при Covid и престой, за гостите с директни резервации

Испанската верига Riu Hotels ще предлагат медицинска помощ на гостите, които са резервирали почивки си през техния уебсайт, включително ако има засегнати от Covid-19 по време на техните почивки.

Обхваща медицинска помощ, хирургия, хоспитализация и спешен медицински транспорт до 30 000 евро на гост. Помощта също така ще покрива удължаване на хотелския престой до 14 нощувки по медицински причини за всички гости в резервацията, както и билети за връщането им у дома .

Испанската хотелска верига ще предоставя безплатно „Riu Protect“ за резервации, направени от тази седмица (15.06) до края на годината директно през уебсайта на компанията. Услугата е разработена със застрахователна компания Axa, тъй като хотелската верига, базирана в Майорка, има за цел да предложи допълнителна безопасност на почиващите по време на кризата, причинена от пандемията Covid-19.

RIU бяха принудени да затворят всичките си 99 хотела в 19 държави през март поради опасността за здравето. Веригата вече започна процеса на възстановяване с отварянето на хотели в Берлин, Гвадалахара в Мексико, Маями, Канкун и България. Предвиждат се и нови отваряния през следващите седмици в Испания, Португалия, Доминиканската република, Ямайка и Коста Рика.

Изпълнителният директор на компанията Луис Риу каза: „В тези несигурни времена искаме да предложим на нашите клиенти цялата сигурност и спокойствие, които можем. Така че, когато правят резервациите си, им се предоставя възможност да анулират или направят промени до 30 април 2021 г. безплатно. Сега добавяме и тази нова услуга, за да им предложим допълнителна безопасност и спокойствие, тъй като те ще знаят, че ако се сблъскат с инфекция от Covid-19 или друго медицинско състояние, ще получат внимание и грижи без допълнително заплащане.“

Източник: Travelweekly

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.