fbpx

RIU отваря първи два хотела, ще прилагат 17-те протокола за безопасност

The Riu Plaza Berlin (Германия) и Riu Plaza Guadalajara (Мексико) ще отворят в понеделник, 25 май. Те ще бъдат първите два хотела от веригата, които ще се отворят отново след пълното затваряне на всички техни места за настаняване през месец март поради кризата, причинена от коронавируса. Следователно тези два хотела ще станат първите, които ще прилагат протоколите за сигурност, съдържащи се в ръководството на RIU (RIU Manual for the Post-COVID), което предлага максимални гаранции за сигурност и мерки за служители и клиенти.

Хотелът Riu Plaza Berlin, с 357 стаи е открит през 2015 г. в един от най-популярните райони на града, в близост до посолства, видни търговски райони и историческия център.

Хотелът Riu Plaza Guadalajara отваря врати през 2011 г. в един от най-добрите райони на града, на авеню Лопес Матеос. Четиризвездният хотел предлага 550 стаи плюс голям конферентен център с 16 стаи.

Служителите на Riu Plaza Guadalajara и Riu Plaza Berlin ще възобновят работата си с голямата отговорност да бъдат първите екипи на RIU, които прилагат 17-те протокола, създадени от веригата в сътрудничество с консултантската фирма Preverisk. Те установяват необходимите мерки за сигурност, за да предложат максимално спокойствие на своите клиенти и служители в тази първа фаза на възобновяване. Тези протоколи навлизат в детайлите на ежедневните операции, така че всеки служител знае как да действа във всеки един момент от работното си време.

RIU създаде и специална програма за обучение за въвеждането на тези нови протоколи за безопасност, хигиена и експлоатация във всички свои хотели. Мерките са подробни и стриктни, като се започне с ограничаването на заетостта на хотелите до 50% или 60%, за да се осигури максимално спокойствие и сигурност както на гостите, така и на служителите.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]