fbpx

RIU отваря хотелите си във всички дестинации в Испания, където е представен

След пълното прекъсване на международния туризъм, причинено от COVID-19, RIU Hotels в Испания постепенно отново започва дейност. В Испания веригата е планирала откриването на 15 хотела във всички дестинации, където е представена, а именно: Мадрид, Майорка, Форментера, Кадис, Малага, Гран Канария, Тенерифе, Фуертевентура и Лансароте.

Хотелите ще отворят между 15 юни и първата седмица на юли. RIU прилага строги протоколи за безопасност и почистване, за да защити здравето на гостите и персонала и се доверява клиентите да избират отново да се насладят на лятната си ваканция в любимите си дестинации.

Първите хотели в Испания, които се отварят, са хотели Riu Bravo и Riu Concordia в Плая де Палма, Майорка. Те работят в партньорство с правителството на Балеарските острови и партньора на RIU, TUI, за да проведат теста за безопасен туризъм, започнал на острова на 15 юни.

Riu Plaza España в центъра на Мадрид отвори също на 15-ти юни. На Канарските острови първият хотел, който приветства своите гости, ще бъде Riu Gran Canaria, разположен в южната част на острова. Той се отваря на 19 юни, заедно с два от хотелите на веригата в Андалусия, Riu Chiclana и Riu Costa del Sol, както и Riu La Mola на Форментера.

По този начин RIU започва да предлага на своите национални и международни клиенти достъп до всичките си испански дестинации още веднъж, като отваря поне един хотел във всяка от тях.

Веригата също възобнови операциите си в общо още 15 държави, като вече са отворени или предстои отваряне на хотели в: Германия, Мексико, САЩ, България, Португалия, Ирландия, Ямайка, Коста Рика, Аруба, Доминиканската република, Бахамските острови, Мароко, Занзибар и Шри Ланка.

Всички хотели, които се отварят отново, ще спазват стриктно 17 протокола за безопасност, посочени в Ръководството на RIU за хотели след Post COVID. RIU е написал това ръководство в партньорство с консултанта Preverisk и предлага най-високото възможно ниво на гаранция за здравето и безопасността на клиентите и персонала. Припомняме и че веригата RIU Hotels & Resorts представя RIU Protect, нова услуга за своите клиенти, която предоставя медицинска помощ на гостите, които са резервирали директно през уебсайта на компанията, включително всички засегнати от инфекция COVID-19 по време на техните почивки.

Източник: www.rustourismnews.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]