fbpx

RIU отваря хотелите си във всички дестинации в Испания, където е представен

След пълното прекъсване на международния туризъм, причинено от COVID-19, RIU Hotels в Испания постепенно отново започва дейност. В Испания веригата е планирала откриването на 15 хотела във всички дестинации, където е представена, а именно: Мадрид, Майорка, Форментера, Кадис, Малага, Гран Канария, Тенерифе, Фуертевентура и Лансароте.

Хотелите ще отворят между 15 юни и първата седмица на юли. RIU прилага строги протоколи за безопасност и почистване, за да защити здравето на гостите и персонала и се доверява клиентите да избират отново да се насладят на лятната си ваканция в любимите си дестинации.

Първите хотели в Испания, които се отварят, са хотели Riu Bravo и Riu Concordia в Плая де Палма, Майорка. Те работят в партньорство с правителството на Балеарските острови и партньора на RIU, TUI, за да проведат теста за безопасен туризъм, започнал на острова на 15 юни.

Riu Plaza España в центъра на Мадрид отвори също на 15-ти юни. На Канарските острови първият хотел, който приветства своите гости, ще бъде Riu Gran Canaria, разположен в южната част на острова. Той се отваря на 19 юни, заедно с два от хотелите на веригата в Андалусия, Riu Chiclana и Riu Costa del Sol, както и Riu La Mola на Форментера.

По този начин RIU започва да предлага на своите национални и международни клиенти достъп до всичките си испански дестинации още веднъж, като отваря поне един хотел във всяка от тях.

Веригата също възобнови операциите си в общо още 15 държави, като вече са отворени или предстои отваряне на хотели в: Германия, Мексико, САЩ, България, Португалия, Ирландия, Ямайка, Коста Рика, Аруба, Доминиканската република, Бахамските острови, Мароко, Занзибар и Шри Ланка.

Всички хотели, които се отварят отново, ще спазват стриктно 17 протокола за безопасност, посочени в Ръководството на RIU за хотели след Post COVID. RIU е написал това ръководство в партньорство с консултанта Preverisk и предлага най-високото възможно ниво на гаранция за здравето и безопасността на клиентите и персонала. Припомняме и че веригата RIU Hotels & Resorts представя RIU Protect, нова услуга за своите клиенти, която предоставя медицинска помощ на гостите, които са резервирали директно през уебсайта на компанията, включително всички засегнати от инфекция COVID-19 по време на техните почивки.

Източник: www.rustourismnews.com

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.