fbpx

RIU Hotels & Resorts възстанови работа във всички свои дестинации по света

Хотел RIU Sri Lanka, който беше първият хотел от веригата в Азия през 2016 г., отвори отново врати след 20-месечно затваряне. Това е много добра новина за веригата, тъй като това е последната дестинация, която беше затворена, поради Covid пандемията. RIU Hotels & Resorts отново работи в 20-те държави, в които присъства, като по този начин постига целта си да възстанови възможно най-много служители и клиенти по целия свят.

Луис Риу, главен изпълнителен директор на RIU каза: „Още от началото на тази криза ние винаги сме се фокусирали върху повторното отваряне на нашите хотели и да позволим на възможно най-много служители да се върнат на работа. С това повторно отваряне в Шри Ланка отново връщаме всички наши дестинации в действие до края на годината. Това е нещо, което много ни радва и ни кара да се гордеем, тъй като нашият невероятен екип в RIU успя да превърне стремежа ни за възстановяване и преодоляване на тези предизвикателства в реалност. От днес целият персонал на RIU Sri Lanka отново ще бъде готов и ще се радва да посрещне гостите обратно през вратите му, с тяхната характерна усмивка и доброта.”

Международната верига RIU е основана в Майорка от семейство Риу през 1953 г. като малка ваканционна фирма и все още е собственост на третото поколение на семейството. Компанията е специализирана във ваканционни курорти и над 70% от местата за настаняване предлагат утвърдената си услуга All Inclusive от RIU. С откриването на първия си градски хотел през 2010 г., RIU разширява гамата си от продукти със собствена линия от градски хотели, наречена RIU Plaza. RIU Hotels & Resorts вече има 100 хотела в 20 държави. През 2020 г. веригата посрещна 2,3 милиона гости и осигури работни места за общо 24 425 служители. RIU в момента е 32-ата в света верига, една от най-популярните в Карибите, третата по големина в Испания по отношение на приходите и четвъртата по брой стаи.

Припомняме, че в разгара на летния туристически сезон стана ясно, че компанията „Тера Тур Сервиз“ ЕООД, собственик на хотелите Riu Pravets Resort в Правец и на морето Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise, Riu Palace Sunny Beach, и SUNEO Helios Beach, които в момента се менажират от световноизвестния бранд RIU, преустановява досегашното си сътрудничество с международната хотелиерска верига.

Партньорството в Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise и Riu Palace Sunny Beach ще продължи до края на 2022 г., а в SUNEO Helios Beach и Riu Pravets Resort – до края на 2021 г. Плановете на “Тера Тур Сервиз” са хотелите да продължат своята работа и развитието си предлагайки същото високо качество на услугите.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]