fbpx

RIU Hotels & Resorts възстанови работа във всички свои дестинации по света

Хотел RIU Sri Lanka, който беше първият хотел от веригата в Азия през 2016 г., отвори отново врати след 20-месечно затваряне. Това е много добра новина за веригата, тъй като това е последната дестинация, която беше затворена, поради Covid пандемията. RIU Hotels & Resorts отново работи в 20-те държави, в които присъства, като по този начин постига целта си да възстанови възможно най-много служители и клиенти по целия свят.

Луис Риу, главен изпълнителен директор на RIU каза: „Още от началото на тази криза ние винаги сме се фокусирали върху повторното отваряне на нашите хотели и да позволим на възможно най-много служители да се върнат на работа. С това повторно отваряне в Шри Ланка отново връщаме всички наши дестинации в действие до края на годината. Това е нещо, което много ни радва и ни кара да се гордеем, тъй като нашият невероятен екип в RIU успя да превърне стремежа ни за възстановяване и преодоляване на тези предизвикателства в реалност. От днес целият персонал на RIU Sri Lanka отново ще бъде готов и ще се радва да посрещне гостите обратно през вратите му, с тяхната характерна усмивка и доброта.“

Международната верига RIU е основана в Майорка от семейство Риу през 1953 г. като малка ваканционна фирма и все още е собственост на третото поколение на семейството. Компанията е специализирана във ваканционни курорти и над 70% от местата за настаняване предлагат утвърдената си услуга All Inclusive от RIU. С откриването на първия си градски хотел през 2010 г., RIU разширява гамата си от продукти със собствена линия от градски хотели, наречена RIU Plaza. RIU Hotels & Resorts вече има 100 хотела в 20 държави. През 2020 г. веригата посрещна 2,3 милиона гости и осигури работни места за общо 24 425 служители. RIU в момента е 32-ата в света верига, една от най-популярните в Карибите, третата по големина в Испания по отношение на приходите и четвъртата по брой стаи.

Припомняме, че в разгара на летния туристически сезон стана ясно, че компанията „Тера Тур Сервиз“ ЕООД, собственик на хотелите Riu Pravets Resort в Правец и на морето Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise, Riu Palace Sunny Beach, и SUNEO Helios Beach, които в момента се менажират от световноизвестния бранд RIU, преустановява досегашното си сътрудничество с международната хотелиерска верига.

Партньорството в Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise и Riu Palace Sunny Beach ще продължи до края на 2022 г., а в SUNEO Helios Beach и Riu Pravets Resort – до края на 2021 г. Плановете на “Тера Тур Сервиз” са хотелите да продължат своята работа и развитието си предлагайки същото високо качество на услугите.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.