fbpx

Ресторант Mediterra в хотел Милениум в София с номинация за най-добър дизайн

The Restaurant & Bar Design Awards ( Награди за най-добър дизайн на ресторанти и барове) са водещото в света и изключително онлайн независимо състезание, посветено на върховите постижения в гостоприемството. В продължение на повече от десетилетие компанията посреща участия от над 100 държави, обхващащи всяко възможно място за гостоприемство- от от малки и големи хотели, до ресторанти с мишлен звезди. Събитието е следено от ни най-изявените и влиятелни дизайнери и хотелиерски оператори в индустрията, включително Marriott, Four Seasons, Tao Group и D&D London.

Откритият през 2020 година Гранд Хотел Милениум София получи номинация в престижните награди за Mediterra Restaurant & Wine Bar. Регистрацията приключва на 25 април, а победителите ще бъдат обявени октомври месец тази година. Сред журито се забелязват професионалисти от топ хотели: Алия Кан, мениджър дизайн в Marriott International; Аманда Елдър, Kempinski; Пинар Калимано, мениджър дизайн в Four Seasons Hotel; Сара Климсън, развитие на бранда в Hyatt Hotels и други.

Припомняме, че Гранд Хотел Милениум в София отвори през юли месец 2020 година, а 30-етажната сграда разполага с 400 с просторни светли и елегантни стаи с панорамни гледки към града и Витоша. Изчистен дизайн, меки тонове и палитра от светлина са основополагащите интериорни решения, които преобладават в Grand Hotel Millennium Sofia. Дизайнът е поверен на известно архитектурно студио от Гьотеборг, Швеция, с голям международен опит в проектиране и дизайн на големи хотелски пространства.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]