fbpx

Ресторант Mediterra в хотел Милениум в София с номинация за най-добър дизайн

The Restaurant & Bar Design Awards ( Награди за най-добър дизайн на ресторанти и барове) са водещото в света и изключително онлайн независимо състезание, посветено на върховите постижения в гостоприемството. В продължение на повече от десетилетие компанията посреща участия от над 100 държави, обхващащи всяко възможно място за гостоприемство- от от малки и големи хотели, до ресторанти с мишлен звезди. Събитието е следено от ни най-изявените и влиятелни дизайнери и хотелиерски оператори в индустрията, включително Marriott, Four Seasons, Tao Group и D&D London.

Откритият през 2020 година Гранд Хотел Милениум София получи номинация в престижните награди за Mediterra Restaurant & Wine Bar. Регистрацията приключва на 25 април, а победителите ще бъдат обявени октомври месец тази година. Сред журито се забелязват професионалисти от топ хотели: Алия Кан, мениджър дизайн в Marriott International; Аманда Елдър, Kempinski; Пинар Калимано, мениджър дизайн в Four Seasons Hotel; Сара Климсън, развитие на бранда в Hyatt Hotels и други.

Припомняме, че Гранд Хотел Милениум в София отвори през юли месец 2020 година, а 30-етажната сграда разполага с 400 с просторни светли и елегантни стаи с панорамни гледки към града и Витоша. Изчистен дизайн, меки тонове и палитра от светлина са основополагащите интериорни решения, които преобладават в Grand Hotel Millennium Sofia. Дизайнът е поверен на известно архитектурно студио от Гьотеборг, Швеция, с голям международен опит в проектиране и дизайн на големи хотелски пространства.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела.