fbpx

Radisson въвежда станции за зареждане на електрически автомобили за всичките си хотели в Европа до 2025 г.

Radisson Hotel Group обяви партньорството си с Allego, европейски доставчик на решения за зареждане на електрически превозни средства. Компанията ще въведе точки за зареждане във всички свои европейски хотели.

Партньорството има за цел да внедри и експлоатира “ултра бързи, бързи и обикновени” решения за зареждане на електрически превозни средства в повече от 220 места за настаняване на Radisson Hotel Group в Европа. Кампанията ще започне в Обединеното кралство и скандинавските страни, следвани от страни като Германия, Франция и Холандия.

Новите станции за зареждане на Allego ще бъдат маркирани във всички основни мобилни приложения за помощ при навигация, включително Waze, Google Maps и навигационни системи за превозни средства.

“Radisson Hotel Group продължава да бъде лидер в предлагането и определянето на стандартите за глобалното развитие в сектора на хотелиерството. Продажбите на електрически автомобили ще се увеличат рязко през следващите няколко години, нараствайки от 3,1 милиона през 2020 г. до 14 милиона през 2025 г. Партньорството с Allego подчертава как Radisson Hotel Group действа днес в бъдеще за всички, предлагайки на гостите удобни и надеждни възможности за зелена мобилност в нашата хотелска мрежа в Европа.”, коментира Кема Бастерекеа, изпълнителен вицепрезидент и главен оперативен директор в Radisson Hotel Group.

Изключително горди сме, че работим с Allego, тъй като изпълняваме ключови инициативи в съответствие с целите ни за корпоративна отговорност, включително определяне на научно обосновани цели за намаляване на емисиите, съобразени с Парижкото споразумение COP21. През последните 10 години Radisson Hotel Group отбеляза 30% намаление на въглеродните емисии. Това силно партньорство ще бъде първата стъпка в позиционирането на Radisson Hotel Group като място, където собствениците на електрически автомобили могат да отидат.”, добави Инге Хюйбрехтс, старши вицепрезидент по устойчивост, сигурност и корпоративни комуникации в Radisson.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Последни Статии

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]