fbpx

Radisson въвежда станции за зареждане на електрически автомобили за всичките си хотели в Европа до 2025 г.

Radisson Hotel Group обяви партньорството си с Allego, европейски доставчик на решения за зареждане на електрически превозни средства. Компанията ще въведе точки за зареждане във всички свои европейски хотели.

Партньорството има за цел да внедри и експлоатира “ултра бързи, бързи и обикновени” решения за зареждане на електрически превозни средства в повече от 220 места за настаняване на Radisson Hotel Group в Европа. Кампанията ще започне в Обединеното кралство и скандинавските страни, следвани от страни като Германия, Франция и Холандия.

Новите станции за зареждане на Allego ще бъдат маркирани във всички основни мобилни приложения за помощ при навигация, включително Waze, Google Maps и навигационни системи за превозни средства.

“Radisson Hotel Group продължава да бъде лидер в предлагането и определянето на стандартите за глобалното развитие в сектора на хотелиерството. Продажбите на електрически автомобили ще се увеличат рязко през следващите няколко години, нараствайки от 3,1 милиона през 2020 г. до 14 милиона през 2025 г. Партньорството с Allego подчертава как Radisson Hotel Group действа днес в бъдеще за всички, предлагайки на гостите удобни и надеждни възможности за зелена мобилност в нашата хотелска мрежа в Европа.”, коментира Кема Бастерекеа, изпълнителен вицепрезидент и главен оперативен директор в Radisson Hotel Group.

Изключително горди сме, че работим с Allego, тъй като изпълняваме ключови инициативи в съответствие с целите ни за корпоративна отговорност, включително определяне на научно обосновани цели за намаляване на емисиите, съобразени с Парижкото споразумение COP21. През последните 10 години Radisson Hotel Group отбеляза 30% намаление на въглеродните емисии. Това силно партньорство ще бъде първата стъпка в позиционирането на Radisson Hotel Group като място, където собствениците на електрически автомобили могат да отидат.”, добави Инге Хюйбрехтс, старши вицепрезидент по устойчивост, сигурност и корпоративни комуникации в Radisson.

Споделете тази статия

Свързани Статии

Последвайте ни във Facebook

Обяви за работа от

Открийте най-новите свободни позиции в туризма.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Създайте своя персонализиран бюлетин

Седмични новини:

Класическият седмичен бюлетин на 21Hoteliers, предоставящ ви най-важните новини и анализи от изминалата седмица.

Executive:

Месечен бюлетин с фокус върху ключовите развития в бранша, както и съвети и анализи от полза на ръководството на хотела. 

[newsletter_form]